Saturday, November 17, 2012



kowrank tau ker SONE tue aper ?? klau minat girls generation msty tau,, tpi takut ramai yg taktau,, meh ak kasi tau.. SONE adlh fangrup bgi kumpulan GIRLS GENERATION / SNSD (kpop) alarh,, yg mcm Belieber, Swifty tue,, sama larh jugak mcm di Korea.. mcm-ii nmer fangrup ada..

ader SONE-SNSD , VIP-Bigbang , Kamelia-KARA , Queen - T-RA . and more else larh !

ak mmg sejak dri form 1 gler ngn SNSD,, bgi ak,, kakak-ii comel sungguh cheerful n kind ! they are so sweet n gold hearted ! their song also SUPERB !
                                            
ak mmg suka semua lgu dowrnk,, tak kira yg hiphop atau yg slow pnyer music ! yg pnting menepati citarasa lidah eyh! telinga ak.. ak juga suka mngikuti prkembangan terbaru mereka,, dlm web SOSHIFIED :)) dan bnyk lgi web GIRLS GENERATION !

tdi ak intai Youtube cket ! ak tngk bnyk HATERS yg post-ii atau upload video-ii jahat mngenai girls generation,, dowrnk ubah gmbr-ii SNSD jdi gemuk,, kaki comel dowrnk  jdi pendek,, n mcm-ii lgi .. jahat tol dowrnk nie ! jeles larh tue dngn kecomelan kakak-ii SNSD semua !

muka-ii si haters tue mmg boleyh bgi kaki dah ! mnympah tol ak ngn owrnk-ii mcmtue,, kalau benci ,, duduk diam-ii sudah larh ! kau ingt kau upload video tue ,, SNSD tngk lpstue Grup SNSD akan ckp,, 'okeyh kami akan bubarkan kumpulan' kau ingt dowrnk akan buat mcmtue ker ?? BODOH betul kowrnk nie >.< kalau SNSD bubar grup dye,, kowrnk(haters) ader duit ke nk bg makan kumpulan SNSD.. kalau kan bnci sngt,, kau tubuh kumpulan sndiri :: SDSD HATERS :: pstue mnyanyi and fight dngn SNSD,, ak rser balik rumah mnangis larh,,,
                                               
tpi I'm so proud to those yg upload video-ii utk lawan blik kumpulan haters nie di youtube,,  nk tngk skali ker ?? meyh ak bgi link :))

SNSD with love :)) part 1
SNSD with love part 2

jeng-ii ,, msty kowrnk nk mnagis biler tngk video nie ! biler ak tngk video nie,, syunk ak pada SNSD makin mndalam :) ILoveUallss SNSD :))

kalau nak kata SNSD buat pembendahan plastik,, ak tngk sumer artis korea buat.. tak kira kening ke, mata ke.. ikut dye larh sbb dye bukan org ISLAM pown.. kita sbgai org ISlam takpayah larh nk tiru dowrnk,, just admire not copy ! just like not copy !

 
  



:)) 

ILove SNSD UNNNIES :))


bubbye :))

2 comments:

  1. sy tk minat k-pop. tp sy minat korean drama je.. hehe
    done following you, hopping that you follow me back ya?

    www.trupturk.blogspot.com

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3