Friday, January 25, 2013

Tips For Friendship Couple :3


Assalamualaikum kowrank semua :D



Anyways. kowrnk prnah dngr tak dngn Friendship Couple niey ???  Hah ? tak prnah dngr ? eyh, takkan kowt... takpelah... sini aku terangkan :3

Friendship Couple adalah satu pasangan tue, biasanya pasangan yg masih blajar... mereka nie mmg suka sama suka... tapi takut nak couple atau ada hubungan... jdi, mereka merancang untuk jadi Friendship Couple. Di mana hubungan percintaan mereka sama spti hubungan persahabatan yg akrab. Msty larh kowrnk pelik kan .. apa beza antara Couple yg semua org selalu ada dngn Friendship Couple niey...

mari aku tunjukkan perbezaanya :3

  • Couple yg sebenar... mereka kebiasaanya akan punya nama manja yg trsendiri.. Bie,syang, Bucukk, Pa,Ma, Ibu,Ayah.. and watever larh...( tapi nama semua tue buat tekak aku meloya ) *tangan ke bahu mata ke atas* sila buat di depan lappy anda sekarang :3 Tapi Friendship Couple hanya guna nama spti rakan-ii mereka panggil.. nama pown Friendship Couple kan ?? jdi takder larh nk meloyakan tekak memanggil nama nama 'manja' semua tue...

  • Friendship Couple adalah hubungan yg tak rasmi... tak macam Couple sebenar yg mmg declare dngn prhubungan trsebut.. 

  • Friendship Couple susah utk break off ! Yerlarh ! prsahabatan kan mmg jarang putus... kecuali larh klau Couple yg sebenar... asyik gaduh jer sbb mereka pasti fikir pasangan mereka tue adalah HAK MILIK mereka... weyhh tolonglarh... blom kawin lgi...

Tips utk membentuk satu perhubungan Friendship Couple :3

  • Kalau kowrnk berdua rasa blom masanya lgi kowrnk bercinta... so tak salah bina prhubungan persahabatan... hubungan Teman Tapi Mesra... 

  • Trust each other !  Kepercayaan sngt pnting dalam apa jua perhubungan !

  • Friendship Couple akan lbyeh bermakna dan ceria jika ia dipenuhi dngn JOKES ! Mcm perhubungan persahabatan ~~

  • Pliss, Tolong ! jngn larh cemburu weyh... Biarkan larh pasangan kowrnk tue brkawan dngn org lain... kowrnk kan friendship couple... seorang kawan yg baik takkan halang kawanya dri berkawan dngn org lain !

  • Jangan ada yg nak bersikap Queen / King Control larh ! aku terajang kang !

  • Give your partner sometime to be apart from you.. weyh.. klau asyik jer duduk dngn kau..mahu bosan jugak pasangan kau tue... bgilarh diri dye masa dngn org lain...  kowrnk kan Friendship Couple.. Kwan prlu memahami sahabatnyer...
Ohyeah :3 Tue jer larh utk hrinie :3 Bye :3

1 comment:

  1. kakak baru dengar pasal friendship couple tu... konsep relationship tu memang dah ada dari dulu...cuma nama dia lain la pulak kan? ekekeke... kitaorang zaman2 sekolah dulu, kira couple atau best friend jer... ^_^

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3