Monday, February 18, 2013

Pink is my life :3


Malam nie pown aku tdoe lewat jugak ^^


nasib mata aku takder jdi mcm mata bruang panda yg comel niey :3

So, asslamulaikum and Nite for everyone :D Malam nie, spti biasa, aku mngadap laptop ini utk melalut kepada kowrnk semua ^^ tdi aku baru siapkan homework ! Add Math --> aku tak dpt siapkan kerana masalah teknikal di mana otakku tidak dpt recall balik apa yg cikgu ajar pgi tdi.. muhehe :* Kesian aku kan ?
Biologi --> sudah semestinya aku kena siapkan klau aku nak trgolong sbgai pelajar celik pintar Biologi bgi kelas 4A :D aku dah siapkan 4 soalan esei yg cikgu berikan tntg osmosis semua tue ! Hooray !!



Tdi, aku berfikir sama ada nk tulis entry atau tak mlm niey..tetiba jer trlintas di hati nk tulis tntg PINK ! ---> my feberet kaler ^^ Aku mmg gila punyer minat dngn PINK niey.. mmg minat yg gila smpai semua brg aku nk kaler pink !



Girly tak warna pink tue..so sexy kan ?? wakaka xD

peralatan skolah aku utk tahun nie jugak adlh warna pink ! Beg skolah, jam ice watch, botol air, kotak pensel, pensel picit , plastik kain sembahyang, stokin jalan-ii, selipar jepun PINk ^^ beg duit pink, 
dan aku dlm perancangan nk beli earphone Beats warna pink harga RM 19.90 .. 

Aritue...aku dpt 8A PMR, so my parents dah janjikan nk beli phone utk aku ! aku dah pilih utk meiliki Samsung Galaxy Note warna putih tue,, dah dpt pown dekat tngan aku..tpi skrg nie ia berada di pejabat celcom..dlm proses nk format apa ntah..


Aku pilih putih sbb aku nk match kan dngn casing PINk :D hehe. tema utk phone aku yg bru nie adalah warna pink ! aku nk beli casing girly warna hOT pink biar budak lelaki tak tringin nk pegang phone aku :D hehe.. aku nak beli keychain bulu-ii warna pink nk gantung dekat phone nie.,,


Cntik tak klau aku letak casing polak dot tue ?? msty cantik kan ?  btw, ada tak org jumpa Samsung Galaxy Note yg kaler niey ??


klau larh ada kan best ! smpai ker pensel pown kaler pink ^^

Ahh..dah letih mlalut.. now time for sleep :D GudNite and have a sweet dream alls ^^

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3