Sunday, May 20, 2012

Klate Terbaek !!!

assalamualaikum....

hrini aku bley hupdate coz cuti.... cuti sbb aper yer... urmm..hanya negeri kelantan sjer... sbb  untk meraikan kemenangan semalam.  JUARA PIALA FA 2012 !!!!

siapa lagi kalau bukan klate !!! viva klate !!!!


ak tngk smale... tpi xgi stadium la.. haha... just tngk kat rumah jer...  tpi ttp best... walaupun smlm sebenarnya klate x menunjukkan kehebatan sebenar..xpe jer.. asal juara!!! itu yg penting... hehe... yg pling terharu gler ialah biler photographer tu focuskan kat tmpat TAN SRI ANNUAR MUSA yg berada d tmpt duduk penonton... siyes mmg sedih tngk dye... xpelah... Piya n pemain lain siap bwk piala ke tmpt duduk penonton sbb nk serah pada beliau... tadi dlm berita NADI ARENA... siyes mmg beliau terharu gler ngn pemain n warga pasukan sbb masih ingtkan dye...lps mng...

jom tngk jaringan kemenangan kter...
walaupun just penalti...tpi mmg taktik GHADDAR sumbat tue...mmg pro gler... pndai dye tipu keeper tue..hehe... ghaddar terbaek!!!

ini dye WIRA KELANTAN THE RED WARRIORS!!!!!

mmg siyes hepi gler r smalam...x tau nk ckp apa...hehe...papepun!!! tahniah klate...org korea ckp CUKAEYY...hehe.. nnti bwk balik piala liga super & piala malaysia plak... then bley la bwk blik piala AFC... chaiyok klate!!!

lps menang tue...sumer pemain mcm x btul jer...haha..

- khairul fahmi che mat... buat post tabik pada peminat sambil pkai bendera kelantn...
- nweneri ...buat tarian lps dpt pingat ...haha
-ghaddar plak,...enthlah aku pun xtau nk ckp apa...mmg siyes hepi dye...haha

pemain klntn yg lain turut hepi .... lgilah pada pihak pengurusan KELANTAN FA....

tahniah semua ....


dan tidak lupa kpd pemain ke-12 the red warriors iaitu penyokong krana buat stadium BUKIT JALIL sbg stadium LAUTAN WIRA MERAH...


tngk dlm tv smlm rser mcm tngk perlawanan di STADIUM SULTAN MUHAMMAD IV....

mmg siyes mcm duduk di klntn... mmg penyokong klntn ialah penyokong terbaek !!!!

chaiyok sumer

aku stop kat sini uluf...

bye....

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3