Friday, August 17, 2012

My L0vely Fakhira :)




Fakhira, kwn baik ak yg xprnah bwa pr0blem kat ak. Ak sentiasa hepi ngn die.. xprnah bibir ak xsnyum biler dpt mesej dri die… kami xprnah gaduh walaupun dah 9tahun usia prsahabatan kami :) skrang nie Cuma jarak sajer yg memisahkan kami…tapi hati kami berdua tahu yg kami brdua xprnah jauh… smpai skrg ak masih ingt bufday die.. 3 Januari 1997… bnyk perkara yg menjadi kenangan antara kami berdua,,mmbuatkan ak selalu rindu akn die… xkan ada org lain yg boleh ganti tmpat dia sbgai kwn ak yg pling baik spnjang hidup ak… ak syg kau Fakhira…

Taun nie,,,saye hepi sngt Fakhira sbb bju raya awk sma kaler ngn bju saya… aritue sya hepi sngt biler awk call sayer… lama kita berbual,,,mcm xingt dunia.. cerita pasal kwn2 awk dan syer citer psal kwn2 saya… awk skrg dah semakin pndai loyar buruk yer… kalaula syer skrg bley ada dngn awk msry best kan!! Kita bley citer pasal KOREA,KPOP !!! luckily sbb awk pun suka KPOP!!!  Kite bley nynyi lagu raya sama2 mcm dulu2… kita duet nynyi lagu suasana hari raya mser kita d drjah 5…Kiera,saya rindu kenangan dngn awk…rindu sngt2…kalaula awk bley bcer apa yg saya tulis nie,mcm mner yer awk rser…

Azam sye! Sye nk  belajar sungguh2 utk dpt 8A++++ supaya saya dpt mintak MRSM Pengkalan Chepa BItara dngn awk taun depan…kita bley jumpa lgi,,,boleh studi sekali,,makan sekali,,, dan buat benda sama2 lah…kita jugak boleh berg0sip psal artis sma2…. Spnjang puasa nie sye hanya dpt brbual selama 3kali jer… xpe sye fhm awk bzy…budak MARA mmg sentiasa bzy,,,tpi walau awk bzy,,awk xprnah lupa nk call syer… nnti pagi raya biar saya call awk pulak.. sya nk wish selamat ari raya dri mulut sya sndiri dan juga nk wish gudluck utk PMR 6ti…awk tunggu pnggilan syer tau.. saya nk ckp syer rindu awk…rindu prsahabatn kite…. Rindu222 sngt x100…..

Kiera,,, awk jnji jngn lupakan syer tau.. janji selalu contact syer…biarlah jauh di mata cuz syer tau di hati kita sngn dkat…

I luv n I missssss uuuu… so much Fakhira :)

:’/ syer kena prgi kemas rumah skrg nie…es0k kan raya… bubye Fakhira…

#dah habis jiwang2… well syer nk ucap gak Hepi Eid Day to pmbcer sumer… bubye…

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3