Sunday, April 21, 2013

Busy lgi --'


Assalamualaikum and selamat malam ^^ Buat muka cute sikit taknak bg kowrnk hentak kepala aku sbb lama sngt tak hupdate.. atau kowrnk nie msty hepi gila sbb aku tak hupdate..  Bhaahahaha ! I'm very busy this month ! Busy mngalahkan PM tau ! PM sibuk jer dngn PRU13 smpai semua kerja-ii negara beliau bgi kat aku.. dah aku nak buat mcm mner... trpksa mnurut printah.. 

Ok-ii ! sblom aku melalut lebih pnjang.. baik aku trus straight to the point... Esok, last day utk prepare Science Fair sbb hri Selasa.. Gk-ii iaitu guru-ii kanan di sekitar Kota Bharu akan turun melawat projek science Fair kami kli nie.. Mak Aiyh ! berdebar plak berasa di jiwa! Berat jer bahu nie bila pgang jawatan Pngarah Science Fair ! Yer larh.. semua benda kita yg kena mula dlue.. klau tak.. anak-ii buah kita nk buat ker klau ketuanya tak buat ? Jammed kepala hottak aku --' 






kereta Go Kart .. guna bahan terpakai..



tue larh serba sedikit gmbr yg diambil semasa proses preparations..



Dahlaer aku bru jer balik dri Kem PRS pada17,18 April minggu lepas.. then hri Sabtu tue aku n the VIP gang prgi ke USM utk ke kem BIOLOGI atau Program Trace the past, Make the Present and Predict the Future.. tue nama penuh program tue..tpi utk snang ,, aku n the gang pnggil jer kem Biologi.. sbb di sana kitorank dperkenalkn dngn genetik, gynotype,.. n more over larh ! ia mcm bg galakan utk plajar kelas Science supaya menceburi bidang baru di Malaysia iaitu bidang Kejuruteraan Genetik ! Di Malaysia.. para pengkaji dan peneyelidik Bio baru shja mngkaji bidang baru nie,,dan mmerlukan tenaga mahir yg rmai.. so,, kami larh..para saintis muda bakal pelapis mereka.. muhahaha ! cikgu plak dah ckp kitorank nie bakal DR. !!! Oh !! Insyallah cikguu.. moga masin larh mulut cikgu ...

Minggu nie a little bit busy.. sbb Hri Ahad,, iaitu tdi,, I and My friend prgi SMK KK2 utk Public Speaking..tpi aku supporter jer.. muhaha ! Then esok.. busy dngn preparation... Selasa,, Gk dtang melawat Science Fair, juga hri Selasa ialah Sport Day ! Aku tak masuk apa-ii acara sbb dah busy gila dan aku mintak cg jngn ambik nama aku.. kebiasaannya aku player Bola Jaring..tpi tahun niey aku busy sngt smpai tak smpat nk masuk latihan..Ops ! terlupa.. aku trpksa masuk pingpong.. sbb tak cukup org... muhaha ! Hri Rabu juga.. ialah Sport Day... pada 2 hri itu.. Badan Pengawas akan bukak gerai jualan.. tpi aku tak tau sama ada nk trut serta menjual atau tidak.. otak dan serabut niey...

Hri Khamis.. kesemua 29 org classmate Kelas 4A akan ke SMK Ahmad Maher.. ada karnival apa ntah.. aku pown tak tahu menahu.. tngk-ii dah ada srat kebenaran atas meja.. pergh ! busy tak aku.. then, hri Sabtu mrupakan persekolah dan skolah adakah Majlis Perasmian Bulan Bahasa... aser tue larh budak-ii skolah Kemumin boleh dtg melawat kiosk Science Fair ! Bhaha !

Okeyh.. i want to sleep to get enough rest.. Bye-bye ^^

1 comment:

  1. wah bz betul ek ?? takpe , biasakan diri , nanti kalaw buat program kat u , lagi bz dari nih :D

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3