Monday, December 8, 2014

Missing them T.T

Assalamualaikum peeps :)

Duluuu aku teringat time time aku masih lagi belum exam SPM, terfikir berjuta kalii, tak sabarnyaaa nk habis SPM. tak sabarnyaa nk buat mcm mcm, tak sabarnya nk tidur puas-puas dan banyak benda lagi lah yang tak sabar nak dibuat lepas EXAM SPM berakhir.

Dan, punyaalhaa excited gila bila exam tamat.... tpi, aku tak terlupa satu perkara. Apabila aku tamat SPM, tamat sekolah... maknanya satu perkataan yg mmg orang paling tak suka akan berlaku iaitu 'PERPISAHAN'. yerlhaa, time masa ckp excited tak sabar apa semuaa tuu, cuba fikirlhaa, aku tngh cakap dekat siapa semua tuu, mestilah aku ckp dkat sekolah, dengan kawan kawan sambil bertepuk tampar segala. haaaa, sbbtu jdi trlupa tuu. 

Hah, dan sekarang.... mmg terasaa. hari hari tanpa gelak ketawa dan gurau senda insan insan yg dulunyaa kadang-kadang 24/7 dngn kita.. cuba bayang lhaa, sekolah akuu time dekat dekat exam. masa gap-gap exam tuu, penuh kelas tambahan, duduk rumah cikgu, buat study group, solat sama-sama, stay up dekat skolah. waktu siang hari study dekat skolah, malam pulakk cikgu ajak study dekat rumah dia. muka yg samaa lhaa kita jumpa. tngh tngh belajar tuu msti ada time time mood nk brgurau, nk play play sikittt. adehh, dan skrg... nk jumpa pun payah amat. sbbnyer, masing masing dah ada seribu satu plan yang nk dibuat. 

Haa, dan sekarang alone lhaa, dngn family jer... kadang-kadang lhaa bru boleh jumpa dngn classmates tersayang. pergi makan di anjung muara dkat pantai, hangout, jogging dngn kwn di TTA, dan yg paling baruu nii, budak budak nii pkat plan nk buat barbecue dkat pantai nextweek. wahh tak sabar !!!

Let's see, my classmate pisca :)


tuu t-shirt oren tuu, t-shirt kelas tauu. kelas kami lhaa kelas first yg ada our own class t-shirt, rmai budak lain yg jeles tauu >< hahaha, and 97's Liner Fighting Spirit tuu adalah tagline kelas kami. Fighting tuu dlm bahasa korea maksud diaa berusaha okey ^^ bukan maksud nk bergaduh tauu. hahaha

Gambar ini diambil di Kem Cerana sewaktu kami berada dlm majlis penutupan Bengkel Sains Tulen.

Kelas science tulen akuu nii namanya 5 Amanah. 

with 29 students altogether.

17 boys
and
12 girls.

kamii mmg sngtttt rapat tauu.

hahahahahha

okey, go on ~~




belajar waktuu mlm di makmal komputer...


miera, the gorgeous girl


belajar fizik in homestay cikgu azizah 







with cg Azizah Fizik.


study group !


quick learn at makmal masa gap paper 1 dan paper 2 chemist.
susah gilaaa exam chemist arituu. 




kalau ambik gambar dngn kawan, tak sah kalau tak buat bintang nii kan ?


lepas habis exam Sejarah paper 3


Zeroro and Naz Arman, hihi



last day of SPM EXAM ! tamat paper 3 BIO


ni gmbr masa jamuan perpisahan form 5A


sambut bufday cg Azizah yg sama dngn tarikh paper Biologi 25 November iaituu..
tarikh budak budak sains tulen merdeka ! 
hahaha


budak budak ngeng. hahaha xD


sejak ada lukisan bunga sakura dkat dinding,
budak kelas akuu dah berangan nk ke Jepun... menikmati keindahan sakura.. 


see, nii lhaa, org-org yg aku rindu lps habis sekolah niii. 

insan-insan yg dulunyaa sering ada bersama-sama tak kira masa dan tempat. bergurau senda, bergelak ketawa, bersedih bersama, dimarah bersama, mencerut bersama,,, dibebel bersama.... haaa, perjumpaan rasmi kita nnti dkat sekolah bulan 3 iaitu tarikh ambik result lhaa yer kan. 

hmm, okeylhaa dh pnjang aku mencoret. lenguh pulak jari akuu. dan dlm kesempatan nii, ingin aku ucapkan moga-moga kwn-kwn kuu yg trcintaa inii, moga-moga kita sama-sama dpt result gempak ehh. usaha dah, tinggal tawakal jer pada Allah. In Sha Allah ;3






No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3