Friday, December 30, 2011

korea Drama website :D

anneyonghaseyo…
chal cinessoyo (apa khbar)

today…still dlm mood kpop…so still article psal Korea…hoho :D
still nk share tntg korea kat semua follower_honeydew akk yg mner di antaranyer mnat ngn korea.. sharing is caring kan… :D
so ak..mmpersembahkan 2 buah website drama Korea :::
www.maaduu.com
“n”
www.epdrama.com

website yg best sngt…havoc..full of Korean…

so let’s me introduce one per once…
www.maaduu.com.. Hehe..bnyi cam madu jerk an. :D.. ak rser tuan empunya nie msti nk kaitkan madu niey ngn sharing ler… itu pndpt ak erk tntg nmer website niey.. ak jmpa website niey mser ak tngh bcer s.khbar… so trus scara automatic ambk hp tkn keypad message then trus ke new n write this…
:: slm, ak nk share 1 blog drama korea utk awk. www.maadu.com :: ringkas dan padat jer msj ak utk kwn sehati sejiwa sekaum…dayah…hehe..
Then ak bukak ler blog niey…hitam jer… then ak tngk ada 1,2,3,4… 4 bahse yg ada utk subtitle…
- Malay
- English
- Indonesia
- Chinese
So..ofcoz la ak plih malay erk..pstu dia suruh dftar.. then ak p0wn cri la stori yg ak nk tngk… Princess Hours… urm! Ak dh bnyk trlepas episode dye…coz Princess Hours main kul 12..sharp mser utk lunch.. :’( so bnyk gak la yg miss… then ak cri episode yg trtinggal dn tonton…
Kat sini jga kita bley tngk video Kpop… SuJu,Girls Generation,SS501,Beast,2pm,2am…n ramai lgi la..

www.epdrama.com
utk website niey…ak dpt tau dri e_dayah.. mser ak copy cter Playful Kiss dri dia.. dia download dri Epdrama la…
tpi website niey khusus utk peminat drama jer.. xdew Kpop erk…hehe..
tpi klau nk tngk drama ak prefer tngk d epdrama… syok abes!!!
Tpi subtitle dia Cuma ader English & Chinesse jer la.. tpi ak bley lerp ham English.. so no problem.. sbb susah+payah+sukar+difficult+not easy la nk cri drama di maadu… coz bukan cri guna cursor tpi dia grak sndiri…dh ler lmbab mse grak nk cri drama tu.. tpi klau nk tonton…cter dye clear n x tersekat-sekat mcm kura-kura…hehe

That’s all lah yer..
Ak nk blah dulu
Annneyong hikaeseyo :D
Saranghae <3

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3