Friday, December 30, 2011

sharing is caring yer..

www.therotikacang.blogspot.com

anneyonghaseyo!!!
Chal cinessoyo ?? (apa khabar??)

Today aku nk share ckit pasal blog niey… www.therotikacang.blogspot.com … blog niey adlh utk pminat-pmnat kpop/korea/n whatever psal korea la….
Ak dh cekidaud dah blog niey.. although dia hnya guna background putih kosong jer…tpi blog dia havoc tau!!!
Blog niey bru dibuka pda julai 2010… yg berkisar tntg everything about korea… disini ak ada copy profile blog dia :: Si Roti Kacang
Seoul, Malaysia
terima kasih lawat blog saya blog yang menceritakan tentang segala Korea untuk dikongsi oleh tuan empunya blog.Tuan empunya blog juga menjalankan perkhidmatan tour guide kepada pelancong yang nak melawat korea

ehem-ehem…. Ak x tau smer ada dia niey boyz / gurlz tpi rsernyer boyz kot…dia niey org malaysia yg bnyk tau plbagai bahasa… korea,cina n whatever lgi la…
pngikut dia dh mencecah 500+++ (trmasuk ler ak) :D

disini…u all bley la blajar bahase korea yg ditulisnyer smpai part 5
www.therotikacang.blogspot.com/maribelajarbahasakorea/part1

www.therotikacang.blogspot.com/maribelajarbahasakorea/part2

www.therotikacang.blogspot.com/maribelajarbahasakorea/part3

www.therotikacang.blogspot.com/maribelajarbahasakorea/part4

www.therotikacang.blogspot.com/maribelajarbahasakorea/part5

blog niey juga ada mnceritakan tntg Negara korea utk sesaper yg rasa nk tau or nk pergi korea tu.. dia p0wn ada buat tour guide …. (tmbah pndptn ) hehe :D

okla…that’s all yer…
anneyong hikaeseyo (bye)
saranghaeyo <3

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3