Tuesday, June 21, 2011

cinta monyet punyer cerita

                                                           Love story

Huhu..now aku nk update tntg a love story life or a single story..so for your info aku dari lahir sampai skrg masih memegang status single..available atau tak tu len citer..aku hepi dngn diri aku sendiri tanpa perlu seseorang yg istimewa come to kn0ck my heart ! ouch!.. yeah sbb mmg aku hepi..hepi dngn kehidupan aku yg single.. aku boleh buat apa saja tanpa sekatan..aku boleh kawan ngn mana-mana boyz tanpa ada hati yg perlu cemburu. So single itu bebas… tapi itu semua tak semestinya aku ni “tak laku”..hehehe .. mmg ada la yg ehem-ehem nk ajak aku kapel tapi nk buat mcm mana cinta mana boleh dipaksa so terpaksa aku tolak… tapi that b0yz skrg dah jd my friend walaupun bukan bezfren tapi ok lah..maknanya dia x simpan dendam kat aku n seteusnya aku boleh meneruskan kehidupan aku dngn aman dan tenteram..setakat ini hubungn kitorank baik… Alhamdulillah.. buat mr iskandar or mr haikal yg akan baca entry ni hrp faham..x pyh nak ckp yg aku sukakan bos korank tu..wekkk!!! ..ramai lg boyz yg lebih ncem dari bos korank tu ok.. bukan dia jer kumbang dlm dunia ni..aku boleh pilih ramai lg b0yz yg ncem dan terpelajar kat univerct nnti.. jodoh tu Allah yg tentukan bukan korank berdua wahai mr iskandar n mr haikal..hihihi.. x pasal-pasal nama dorank wujud dlm entry ni kan..huh! aku bukan apa geram jer ngn bd0p dua org ni..kerja dorank asyik nk menjodohkan aku jer… huh cbok ngn org len.. korank tu p0wn masih single jgak…. Cari jodoh korank dulu x pyh cbok hal org ok… harap maklum..hehe..

Ok that’s all from me..

Bye

Love u all

Asha………

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3