Saturday, August 6, 2011

single + couple mana lebih sy00kk!!

Edisi being single tetap fun part 1

Amaran: jngn tiru article ini !!!

·       Being single ( no hal lah!!)

Berstatus single pada zaman skrg adlh perkara biasa. Bukan sedikit gurlz/boyz yg memilih untuk single dan mereka tidak merasakan ada kurangnyer dlm kehidupan mereka. But..x dinafikan bhw saat suka duka dlm menjalani hidup single..but bagi aku..bukan big deal lah..lebih-lebih lagi student mcm u all nie..sekolah p0wn bl0m abis..lebih baik f0cus study jer..nnti masuk u bru bercinta..

Mmglah bila ada BF ni boleh adding colorful day in 0ur life..but it’s not mean that our life it’s not colourful if we r being single..some situasion n waktu tertentu being single lebih baik dri ada BF..bt0l takk..lau x caya tyr tanyer kengkwan u all yg dah kembali single tu..

Adanyer BF  selalu membatasi ruang pergerakan kita, terutamanyer dlm pergaulan kita dan kwan-kwn yg lain….if u all still nk bebas berkwn dngn sesiapa saja..being single adalah pilihan yg tepat..byngkan setiap kali hang out ngn kengkawan si dia akan sentiasa msj..dan sebel0m keluar u all harus minta izi dri dia..(huh mcm di0rank tu parents u all smpai kena mintak izin)lau x minta izin akamtnyer..u all akan bergaduh besar lah..being single ,dpt memberi ruang to u all menjalani kehidupan l0w social dngn bebas dan ch0ose a frenz tanpa perlu bimbang tntg perasaan org len..

Ofc0z la declare c0uple dngn sese0rnk yg kita syangi amat menyeron0kkan dan membuatkan hati kita berbunga-bunga..but love st0ry bukan selalunya manis..ada pentengkaran ada perbalahan yg membuatkan kita rasa depressed an rasa mcm nk bunuh diri..n u will forgot ab0ut y0ur educati0n..tu yg x eloknyerr bercinta time skolah

Nasihat aku pada u all sumeer yg masih single atau sering dkatakan x laku tu jngn sedih ok! U all tetap boleh menikmati hidup walaupun u all bl0m mmpunyai seseorang yg special di sisi.jgn biarkan status single menjadi hlngn to u all untuk merasa hepi..jngn malu atau rendah diri apabila melihat kengkawan u all yg berc0uple tu..many more activity that u can do to make u hepi..

Oklah tu..aku blah dulu

Babaii

Aishiteruu!!

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3