Friday, November 11, 2011

Aku X TaU Nk TuLis ApA Tpi Aku TtP Nk P0sT...



beep-beep...
anneyong!!!! honeydew semua..

hri nie...aku boleh online tpi time nie la..idea jdi zero.. msa aku nk post or rjin nk online bru la zero..lau aku mls jer msti berjela-jela idea...
benci la...

so aku mmg x tau nk ckp apa nie..
tpi aku ttp nk post ugak..
x kesah la..

yer tak..
post yg lalu..aku citer psal mrkh Sejarah aku yg low tu.. benci aku biler ingt balik..

seksa......

tpi.. itu semua prkara yg dah lps.. bye-bye jer la..

so aku nk bukak lmbrn bru la..kiranya nyer.. mls dah nk ingt psal tuu..



aku rasa trharu.. la.. skrg nie..korank nk tau tak sbb apa.. sbb nyer...

RahSia
...
hahaha...

aku xnk citer la kat kowrank..

oklah..tu sajeww.. la yg aku nk story kat korank..
bye...

saranghaeyo....

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3