Thursday, November 24, 2011

(Love Rules) tanda si lelaki(bf) ada perempuan lain..



Anneyong!!

Sprti yg sya jnjikan… today! Hri Jumaat… ialah hri entry Love Rules… so I start with… tanda si lelaki(bf) ada perempuan lain..
Kita bermaksud gurlz la..kaum hawa..
Ok leet’s jump in!!!
Kita dah kapel ngn boys tu.. dh lama jgak la.. but tetiba jer.. boyz tu brubah sikap.. hah!! Be aware gurlz!! Curigakan la ckit kat boyfrenz korank tu… jngn trust dia 100%...

Ok let’s me let u know apa tanda-tanda yg boyz nie ada prmpuan lain..

glitter-graphics.com

• First…tetba jer bf u all tu baik jer dngn u.. bukan baik biasa but baik yg ptut dicurigai yer.. yup.. bf u all ttiba jer nk bg present kat u all although.. tu bukan hri special u all.. sng jer nk teka.. msti bf u all rsa brsalah sngt sbb nk khianati kpercayaan u all…

glitter-graphics.com

• Second.. bf u all tu always nk cri gduh ngn u all.. sajew la dowrank uat cmtu..coz sng la dowrank nk clash ngn kowrank.. alasannyer.. korank x mmhami dowrank la.. then xdew jodoh n x phm each other..


glitter-graphics.com

• Slalu ckp prkktaan “ lau cmtu kita clash la..” ha!! Beware yer.. lau tiap kli gaduh..dowrank msti sbut ayat tu..so.. mknanyer..dowrank nk putus.. so sng la dowrank truskan cinta ngn gurlz lain.. cntik otak dowrank…

• Forth..lau nk jmpa bf kowrank tu..mcm client nk jmpa manager jer… mcm kna buat appoiment plak.. bf kowrank tu cam manager..cbok mmnjg.. xkan la..bf kowrank x rindu kan… think!!

• Mamat Poyo !!! masa date ngn u all.. kemain lg dia kutuk gurlz lain yg dia x knal.. ckp pkai lipstick merah cam nenek la.. pkai seksi cam nk tlnjang la.. padahal.. gf bru dia p0wn lbih truk dri tu…

• Slalu jer bgi komen yg negative pda pnmpilan kowrank.. mklumla..dh trpikat dngn kcntikan gf bru.. klau dulu.. hri2 boleh ckp.. (awk mkin cntik hri ni) eh!!! Siall la..

• Wallpaper phone or desktop computer dowrank dah brtukar jdi neutral la… lau dulu.. dkt phone msti ada pic kowrank or kowrank brdua tpi skrg ni.. hnya pic kereta fov dia jer yg trcongok kat ctu.. apa ke hal!!

• Ops!! Silent mode???... ha!! Lau u all prsan la.. phone dia dh jdi silent mode.. yer la.. msti la dowrank tkut kantoi ngn kowrank..mnela tau lau mdu korank call..lau dia lupa nk silent kan phone.. msti glbh bila ada calling msuk.. sma ada bf kowrank off,reject or biarkn jer x brjawab.. thenlau kowrank tnya x knape x angkat or saper yg call.. dia jwb x pnting..parents jer yg call..

• Hdiah u all pda dia hlang.. missing in action… yo!! Lau dulu.. keychain yg u all bgi trgntung kat beg bf u all.. tpi skrg ni hlang.. agknya dh bersemadi dlm tong smph…

glitter-graphics.com

• Salah sbut nama!! Ha.. nie yg pling ktara ni.. dia psti akn slap sbut nama kita ngn gf brunyer tu..bukan sekali tpi lbih dri 3 kli..


glitter-graphics.com

• No more I love u.. bf u all dh jrg sbut I love u kat kowrank.. dlm msj p0wn x prnah walau hnya “miss u” jlas skali dia dh xdew perasaan dah kat u all..
So.. that’s all jer yg aku boleh story kat kowrank..



(semua tnda-tanda di atas adlh dri Yezz!) tq so much..

bye...syg korank sumer..love u .. saranghaeyo!!!


glitter-graphics.com


p/s: coming soon ialah novel korea pndek eclas dri htiku..(versi bhasa pasar yer)

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3