Thursday, February 2, 2012





Anneyong sumer…arinie coz sha trlbeyh rjin so 2 post sha publish arinie… c0z arie nie ari jumaat jdi sha nk mnulis utk LOVE RULES la plak….


For the title above….

Perkara yg sha nk bincngkan nie msti prnah terjadi pada kowrank…. Msti sumer gurlz ada kwn lelaki…jrang la if zaman sekarang nie xder kwn boyz kecualila if at their scul gurlz sjer…. Jdi jom check tanda-tanda berikut utk mngenal pasti kwn lelaki anda…

glitter-graphics.com

• Firstly…boyz tue mkin malu-malu klau ada owrnk usik dye dngn kter..…yer la… contohnyer klau dulu…kita dngn dye slumber jer klau ada owrnk mngusik kter nie pasangan bercinta…tpi…skrng nie boys tue mula merah muka klau diusik…. Ha!!! Petanda tue…

• Boys tue mkin malu nk berjalan dngn kter…klau dulu…dye dngn kter mcm xleh pisah…asyik duk bercAKAP sjer x ingt dunia…klau nk ke mana-mana pun smer-smer..tpi skrg niey…klau diajak keluar brsamer psti alasannyer ialah x mnis klau kter kluar brsama…ayyoy….

• Third…. Biasalah pda zaman siber nie pasti la remaja-remaja dah ader hp sendiri… jdi u all berdua selalu la bermesej x ingt dunia… stiap kli biler nk berenti msj mcm biaser selalu tulis “see u esok…” tpi skrg nie boys tue dh x guna ayt tue tpi guna ayt nie “miss u” hah!!! Tue dah kira petanda la tue…

• Dlm klas biaser la shbat selalu bergaduh dan bertikam mulut…klau dulu…boys tue asyik nk menang sjer…skrg nie dia bgi kter menang plak…mcm mngundur diri… “dahla..syer x suka gduh ngn awk…”
• Dulu…nmer pnggilan biasernyer…kau..aku..mu… tpi skrg nie dia mula pnggil kita dngn pnggilan awk…syer…bgitu juga dlm msj… ataupun kadang-kadang pnggil nmer kter…
• Selalu bgi hadiah yg berbentuk luahan perasaannyer… klau dulu…jrg la seorg bezboy nk bgi present kat bezfren gurlz dwrnk kcualila bufday…tpi skrg nie dia kerap bgi hadiah kat kter…contoh… secara tiba-tiba dye ksi keychain yg ada nma dye n kter padahal ari tue bukan hri jadi kter… kadangkala dia bgi teddybear/or bntal kecil bntuk love…
• Dia mkin kerap pndg kita… dlm klas kita akn selalu rser diperhatikan..bila kter angkt muka psti mata kita akn bertatapan dngn mata that boys…. Bler kter tnya knaper…he just said…nothing…dan trus pndng ke arah lain…tpi bila kita tngk kat dye smula…kita akn nmpk dia sedang renung kter…
• Dia akn rser cemburu dan x puas ati klau kter brckp dngn boyz lain..pdahal biasernyer dlu dia akn mnjodohkan atau mngusik kter dngn lelaki itu…
• Dia selalu nk buat kter skit ati….dan akn trus berckp dngn dye….dye melakukan hal nie sbb nk tarik perhatian kter…

So..jikalau kwn lelaki u alls ader melakukan beberapa tanda-tanda sprti dia ats…sudah terang lgi bersuluh la dye mula suka kat kter.. jdi ada dua situasi yg kter prlu pilih sama ada :




a) Kita juga suka kat dye…dh klau suka tue cpt-cpt la bgi hint…brulah that boyz berani nk luahkan perasaan dye kat kter..

b) Kter just nk berkawan ngn dye… lyn sjer dye seperti biasa…tpi jika dye telah mluahkan perasaan dye kat kter… terangkan sjer kat dye yg kter just nk kwn sjer dngn dye dngn cara yg pling sopan dan berhemah…


GUD LUCK GURLZ….


glitter-graphics.com
i luv u allss....

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3