Wednesday, February 11, 2015

K-Drama REVIEW ! Hyde Jekkyl and Me

                  Hallo haloo :) jom teruskan utk review yang kedua. drama trbaru produk SBS. 
introuduce you HYDE JEKKYL AND ME

Image result for Hyde Jekyll and Me

drama nii ganti drama Pinocchio tauu !
 masih lagi ditayangkan di Korea Selatan setiap hari rabu dan khamis.

tpi klau nk kejar skrg... aku boleh bg link utk menonton. sekali dngn english sub dia.
tpi skrg nii baru episiod 7 lhaa ! tuu ponn aku check tdi, eng sub utk episod 7 belum keluar.

tpi, aku mmg kejar awl awl drama nii. tiap tiap minggu aku tnggu tnguu drama nii.
drama yg sngt best dan lain dri yg lain.

pelakon dia..

si Hero

Hyunbin 

Image result for Hyde Jekyll and Me\
jngn pelik, kedua dua dlm gmbr nii org yg sama. 
cuma yg pkai spek tuu berpersonaliti sombong bongkak dan xreti snyum
manakala yg xpakai spek tuu prangai dia ceria, happy go lucky, baik, suka tolong org.

nama lelaki pkai spek tuu Goo Seo Jin !
CEO Taman Tema WONDERLAND.
dia nii sngt sombong dan bongkak, dia juga lngsung xsuka tolong org. 
dia ada pnyakit DID iaitu pnyakit yg mmpunyai dua personaliti.
 sprti tajuk drama Hyde Jekkyl. 

Geo Seo Jin nii tlh brimaginasi utk jdi baik maka, Robin mncul dlm hidupnya.
Robin nii 100% mmg Geo Seo Jin cumma prwatkan Robin nii 100% brlainan dri Seojin. 
tpi pada episod 1 mnunjukkan yg Seojin dah semakin sembuh dri pnyakitnya dan Robin xprlu muncul lgi dlm hidup dia.
tapi setiap masa, seojin nii kena check dnyutan jntung dia. jngn bg lebih pada 150. klau tak, Robin mungkin akan muncul balik.

tetiba jer ~~ muncul seorang perempuan dlm hidupnyaa !

pelakon : Ha Ji Min

Jang Ha Na 

Image result for Hyde Jekyll and Me

Jang Hana tuu yg kat tngh tgh,

pemilik team sarkas yg bru pulang dri Las Vegas !

sejak Hana muncul, hidup Seojin jdi huru hara, dan sejak Hana muncul, Robin kembali semula.

rupanya kann ~~

Hana lhaa pncetus kelahiran Robin !

klau Hana dlm kesusahan atau ditimpa kemalangan jer dpn Seojin, tpi klau Seojin buat derk jer, Seojin akn brtukar jdi Robin. Robin akan selamtkan Hana !

mmg gila drama nii. sngtt best ~

lain dri yg lain !

mmg aku sarankan korang tngok tauu.

sila klik sinii


saya bg cadangan utk guna link Tufisle atau Uptobox ! 

dan eng sub dia dwnload jer kat sini


dwnload dri link yg owner dia adlh riri13

SELAMAT MENONTON ^^

Image result for Hyde Jekyll and Me


Image result for Hyde Jekyll and Me

Image result for Hyde Jekyll and Me

Image result for Hyde Jekyll and Me

Image result for Hyde Jekyll and Me

Image result for Hyde Jekyll and Me


No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3