Sunday, February 17, 2013

BedTime Story :D


Dah nak tdoe ke awak-ii tue ?


Hai :D Assalamualaikum alls ,, memalam nie hupdate blog sbb petang-ii mmg takder time lngsung nk hupdate ! seriusly mmg aku busy btul lately niey ! cikgu asyik bermurah hati jer nak sedekahkan kerja sekolah yng berlmbak pada aku nie -.-' bnyk sngt smpai aku rasa nk buang semua buku-ii tue dlm tong sampah sekarang.. tpi alhamdulillah sbb homework sejarah aku dah siap :D gila kau ! mmg kerja skolah Sejarah pling bnyk sbb kena buat 15 esei doowh !! cntik larh -.-'

Esop, ada test Fizik.. ish ! dlm bnyk-ii subjek PURE SCIENCE kan.. aku paling tak suka skali adlh subjek Fizik niey ! ntah kenapa larh smpai skrg aku still tak faham walau sepatah haram pun mengenai konsep Fizik niy.. ntah pebenda larh Fizik niey ! bukan aku jer..hampir semua plajar kelas aku pown tak faham apa yg cikgu fizik aku ajar...

Hmpir 1 bulan dlm kelas Pure Science, aku mula terasa tekanan atau pressure yg mula meneka aku ! dngn subjek yg payah tahap pecah otak ! then dngn segala halangan-ii hiburan yg wujud skrg niey.. dngn kem atau aktiviti koku yg brlambak skrg.. oh ! mmg aku under pressure btul larh ! aku dah mula faham perasaan saintis-ii yg sedang mmbuat kajian ketika org sedang lena dibuai mimpi.. haha :D

Sekarang nie, aku tngh mngusahakan utk mg'hasilkan manuskrip novel, bgi dihantar utk penilaian bgi pihak penerbit KakiNovel :D so, doakan aku berjaya tau !

Skrg nie, minat aku trhadap KPOP mula..... menaik secara mendadak ekoran dri GDA tempoh hari di mana aku mula dngr plbagai jenis lagu dri group-ii kpop yg brbeza.. so, makin ramai larh grup kpop yg aku minat ! ditambah lgi dngn demam KDRAMA .. mmg tahap leleh larh !

Huarghh.. okeyh-ii aku mula mnguap sih.. so , aku nk tdoe dlue.. esop kan nk bngun awl sbb esop skolah dowh ! esop waktu PJ, so pkai bju PJ :D Yeayy !!! *aku suka sngt pkai bju PJ* 

btw, KPOPPERS,SONE, dah beli epop Februari ?? kowrnk wajib beli epop niey sbb ada cover SNSD I Got A Boy dan second cover dye ialah GDA !!! mmg best sngt epop edisi niey !! so, jngn lepaskan pluang juga sbb ada big poster G Dragon dan Super Junior :D

Good Nite ^^

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3