Tuesday, February 26, 2013

Posting dalam kesejukan :3


Hujan lebat btul arinie kan ? betul-ii menggigil aku dibuatnya ! yg paling tak tahan..tdi aku check suhu peresekitaran or suhu bilik,, 221 darjah celcius tau ! biasanyer.. aku dah kesejukan waktu dtg sekolah pagi-pagi sbb dah 27 darjah celcius..tpi skrg niey di waktu kul 5.30 petang.. aku rasa mcm pkul 7.00 pagi.. ggrrrr... sejjjukkk !!!




hihi ^^ love rain :3 so suwitt...

Hujan-ii mcm niey.. tringat plak dkat drama Love Rain... oohh.. so suwitt gilerr !!! brtuah btul org yg jumpa prince charming or ideal soulmates di tengah hujan ^^ suwittnyyerrr :33 


Btw, hmpir 3 hari tak post dlm nie..kesian blog niey ! pastu rindu btul dye kat aku ! lately aku busy btul ngn homework yg mlambak.. ingtkan form 4 niey boleh larh rileks sikit ! tpi taknyer.. trus kami di beri kerja skolah yg brlambak ! urghh !! kesian aku dngn kawan-ii sekelas aku... 

14 Mac nnti, brmulanya exam bgi form 4.. oh My !! aku tak minat btul dngn exam niey !! tak minat- tak minat !!! tpi walau apepown aku kena study jugak kan ? aku kena improve sikit pelajaran aku niey ! ok ! i'll do my best on this coming exam !!! 

Kawan-ii sekelas aku skrg nie dah makin cnggih tau tak... pndai plak diorank cri blog aku .. urgh..susah dah aku nk mngumpat sal diorank dlm blog..wekeke xD  cnggih yer kowrnk skrg niey ! tpi bila diingat smula..mmg blog niey blog public,,,semua boleh baca..so mner boleh aku larang diorank dri baca blog aku ! itu gila plus sewel namanya !!

sekarang niey... aku sibuk duk dwnload drama Panda and the Hedgehog ! pantang tngk line ok jer trus aku mulakan aktiviti mendownload !! aku mmg dah jatuh cinta dngn Hedgehog tue ^^ a.k.a Donghae Super Junior.. apasal larh dye niey hensem sngt hah ? tpi cinta prtama aku trhadap Siwon masih ada tau !! aku syg lgi dekat Siwon yg tough giler tue.. ngeh-ngeh-ngeh :D skrg nie dah ep 14 :D .. ada lgi 2 episod aku kena dwnload.. 

Jom layan gambar Donghae dlue sebelum kowrnk beramboss :D







OMOO !! so handsome ^^^

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3