Tuesday, February 19, 2013

Cinta yang tak boleh blah !


Fuh ! kemain tajuk aku hriniey ! mentang-ii arinie aku ponteng kelas taekwondo,,sesedap hati jer aku duk terlentang sambil menulis blog pada petang yang indah ini kan ? kalau sir tau nie, maunyer masuk hospital aku  kena Flying Kick dngn sir. huahua ! eyh ! aku budak baik, ponteng sbb lpsnie no one came to fetch me back larh ! tak kesian ker kat aku niey ?  takkan nak bertapa dekat skolah kowt lps abis latihan ??


Sila tengok gambar di atas :3 kowrnk rasa gambar di atas boleh blah tak ?? haha ! suwit dowrnk main kejar-ii sambil pegang tangan kan ? OhMy *tangan ke bahu, mata ke atas, lidah terjelir* sila buat skrg ^^


ntah anak saper ler niey ?? pakcik google aku bg pinjam gmbr budak niey ^^ muhehe :D

Aku dah bnyk tengok status kat fb, mahupown di twitter mahupown di blog-ii couple-ii yg brlagak suwit-muwit depan org ! eceh ! msty kowrnk mnyampah ngn kapel-ii yg menggedik nie kan ? 

let's me give you some example on this "gedik kapel" watch out yo :3

  • bergesel-gesel pipi tengah-ii org ramai ! - sila lempang mereka bertubi-tubi kea 

  • sengaja memanggil si kekasih hati dngn panggilan Bie, yang, ma , pa , ibu, ayah semua tue dngn suara yg kuat.. agaknya nk bgi org dngr betapa suwitnya panggilan mereka berdua :p kalau nk panggil cmtue pown panggil larh slow-ii ! nie tak psal -ii org lain muntah hijau kang ! - turut lempang mereka bertubi-tubi biar dowrnk senyap ciket !

  • buat drama tengah org ramai.. eceh ! *tangan ke bahu*

  • sering menceritakan betapa suwit n romantiknya pasangan dowrnk dekat kawan-ii ! eyh, asal tak hebohkan guna microphone jer trus ??? 

  • sentiasa nak ikut pasangan 24 jam ! taknak berpisah kononnya.. nnti rindu ! eceh ! rindu taik kau !

dahlarh..tue jer kowt tanda- tanda "gedik kapel" niey... hehe :D 

btw, aku sngt meminta maaf kepada sesiapa yg traser.. sumpah aku takder niat nk kutuk saper-ii tpi aku just nak berkongsi apa adanya.. lgpown Siapa Makan Lada Dialah Terasa Pedasnya ^^

Assalamualaikum :3

1 comment:

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3