Monday, February 4, 2013

Running Man versus Malaysia ?


wahh !! lama dah iiteeww tak hupdate blog nie...

windu toll ittew kat blog niey..

kowrnk windu ittew tak -.-'

*oh ! jngn baling kasut dekat aku pliss :3*

seriusly nak muntah dngn bahasa alien tue..hihik !

Now !

straight to the point jer larh..

v
v
v


kenal tak dngn mereka ??

nielarh members Running Man pujaan hatiku <3
lagi-ii larh lelaki badan sasa pkai t-shirt putih jacket hitam tue...
OMAIGAD >.<

Saper minat Running Man sila lari setempat kejap..ataupown sila cabut bulu ketiak anda skrang ! Ouch ! Ok dah cabut :3 OMAIGAD ! aku buat gila malam-ii nie kan ? Aku mmg peminat setia this Running Man sejak aku form 2 lgi ! sekarang dah 4 tahun aku jdi penonton setia variety show Korea nie :3

Aku mmg suka lawak bodoh dowrnk dan pling best klau guest/tetamu/idol/artis yg dtang tue hensem dan comel :3 lgilah aku nk melekat dpan laptop ^^

Seriusly aku ckp, mmg budak-ii anti-kpop pown tngk Running Man niey ! trutamanya lelaki-ii brutal kat luar sana tue... ckp jer tak minat korea tpi dekat rumah ttp layan Running Man niey... aku brcakap sbb mmg dah ada bukti dah.. my own BFF sendiri.. lelaki nie mmg brutal tau ! nama dye Haikal ! tpi last-ii bila aku tunjuk Running Man mser tue guest dye Bigbang ep 84-85.. trus dye jdi jatuh cinta taw !! layan betul ! skrg nie ringtone fon dye dah brtukar ker lagu Dance,Dance,Dance,Dabce,Dancce Fantastic Baby !! wahaha ! Harusnya members Bigbang bgi ucapan tahniah kat aku sbb brjaya pengaruh otak seorang lelaki brutal ! kahkahkah !

And smlam... aku adA on twitter.. then aku trlihat ada Kpoppers yg post ! tntg gambar nie :-

Embedded image permalink

Running Man versus Malaysia ???

wah ! xcited aku sekejap !! mata trus bercahaya !! wahaha ! klakar btul bila dpt tau yg Azhar akan jdi Suk Jin the Big Nose Hyung !!! tpi seriously semua watak dekat atas nie mmg aku minat espicially HAHA tue... tak sangka Zizan !! Lisa pulak mmg sesuai jdi Ji Hyo , JongKook-Aaron mmg Thumbs Up !!

Tpi yg menjadi persoalan aku :- adakah semua ini benar ? benarkah akan wujud rancangan Running Man versus Malaysia ??? adakah benar watak-ii ini :3

Aku mendoakan agar ia akan mnjadi realiti !!!! I Hope that !!!

In Sha Allah :3 Assalamualaikum 

4 comments:

  1. Akak tak minat aznil..tolong jangan jadikan di jae suk..hahaha.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. puihh bin tuihh..dak weh makoh aq..brutal siap..tuih..*wow mcm bunga api tubik dri mulut...aq ttp x mint kpopp..cuma kekandng lyn la jgk..doh asyik2 dgr bobebobe dri mu sha..tp xdok la mint spa tahap mu..

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3