Monday, October 22, 2012

Cold Night



assalamualaikum evryone :) mlm nie Sha dtg lgi utk menulis ,, xbleyh larh tinggal blog nie lama-ii tanpa ada post,, 6ti org borink nk view blog kita ,, yer dorp :) uolls tngk tak kebelakangan nie kan,, bnyk giler blogger-ii yg hot n cun tngh duk buat segmen :) bgus betul niat murni mereka nk tolong org lain dpt followers rmai ciket :3 big APPLOUSe to all yg tngh berjuang buat segmen tau,,

malam nie,, hujan :) mcm biase larh! skrg nie kan dah masuk Angin Monsun Timur Laut,, ( yayayai! berkat belajar ilmu Geo dngn cg Norizan ) ak kat duduk d Negeri Pantai Timur - Kelantan :)

ahaha! skrg nie sedang menggigil kesejukan ~~~  sejuk yg gler mcm duk d Cameron Highlands jer,,

biler musim tengkujuh nie kowrnk tak rser lapar ke?? rser tak?? rser kan,, ofcoz larh! sbb semua makanan yg kita makan tue dah bertukar jdi tenaga haba utk menyejukkan badan kita yg mnggigil-gigil nie,, ( Fakta Science tau !)

lalala! IBu ak dah membebel suruh ak tdoe sbb es0p nk gi skolah :p

# ok ibu,, nie dah nk abis dah nie,, kejap bu :)

bubbye semua,, selamat malam n suwit dream yer,,

p/s : sejuk-ii nie jngn larh ambik kesempatan tdoe mati smpai tak gi skolah,, Sha yg abes PMR nie p0wn brsemangat lgi nk g skolah esop :)


No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3