Tuesday, October 30, 2012

Oh My Mathematics !



sob.sob.sob :'(


saie benci nombor-ii nie >.< ! bnci sngt :p


                       MATHEMATICS !!! >.<


ak mmg alergik nk mampus ngn kira-kira ,, nombor-ii nie mmg ak fail >.<

dlue mser ak skolah rendah tahap 1,, mmg larh best Math,, tpi bler dah msuk tahap 2,, mmg tak prnah dpt A Math,, tpi mmg terkejut dan alhamdulillah sbb dpt A math mser UPSR,, tue p0wn biler ak blajar bagai nk gler ngn sir ak >.<  sir mmg runsing gler ngn ak mser drjah 6 dlue,, yer larh! ak tak prnah dpt B p0wn,, asyik-ii C jer,, last-ii dpt jugak,,

# thnks to Mr Lee :D

then biler masuk form 1,, lgilarh makin susah sylibus,, dah ader huruf-ii dah,, mak aihh!!  mmg terbelit pulak sraf-ii otak ak >.< algebraic larh,, n more ! tpi spnjang form 1 mmg tak prnah dpt A asyik dpt B,, B p0wn B kurus jer,, 69,, lalalala!!

masuk form 2,, lg larh teruk,, sbb cg tue jarang masuk kelas,, teruk lg larh result ak,, wooooo !!!  tpi biler masuk form 3,, papa ak dah pesan nk A math,, OMG >.< tpi mmg larh ak nie susah nk dptkan cik A tue,, mser ak exam PKBS1 ak dpt 38 jer,, kowrnk bayang larh! ak dpt 7A 1D ,, cntik tak??

semua A,, dah larh A ak yg len ,, strong-ii last-ii tngk MATH D,, dpt 38 !! nasib baik still lulus,,  biler PKBS2 ak dpt 47- C math,, jdi larh result ak 7A 1C ,,  lps tngk mcm tue,, ak p0wn msuk tuisyen,, belajar bagai nk rak,, cg-ii asyik tnyer jer ak ,, faham ke tak,, yer larh! ak dpt semua A kecuali math,,  biler maser MATH klau awl-ii tahun dlue ak asyik migrain,, mmg sakit kepala ak nk solve satu-ii soalan tue,,



mcm nie larh ak klau nk selesai pengiraan,,
mmg stress nk mamp0s !

tpi biler trial alhamdulillah :DD

ak dpt B,, iaitu 71 !!
mmg nk melompat-lompat jer biler dpt tau result ak tue !!
cuba larh fikir betapa gler nyer ak buat latihan math
smpai result dri 47 jd 71 ,,

mmg bnyk giler menaikk nyer result ak tue,,

jdi result ak utk TRIAL 
7A 1B :))
*senyum smpai ke telinga


okeyh itu sajer luahan perasaan ak tue,,, thnks sudi membacer nyer,,

# harap dpt A utk PMR nnti ,, wish me gud luck kea !

Bubbye 


No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3