Saturday, October 20, 2012

segmen : tambah follower Banyak-Banyak

assalamualaikum semua :)

saie skrg nk sertai benda nie :-


Jumlah follower saie plak hnyer ada 24 org :')

tolong jngn ketawakan saie ok :)

jom kawan awk-ii semua :)

bubbye :)

26 comments:

  1. done follow sini..angka giliran akak 26.. :)
    tQ ye sudi singgah blog akk..nnti akak nak buat segmen, blh la join..tuk tmbahkan follower.. :)

    ReplyDelete
  2. lompat si katak lompat.. lompat singgah sini.. lalalala~

    #http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama :D dah follow sini :D follow balek ye :)

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    #27

    ReplyDelete
  4. Hatoru Bisco : now following u also :) thnks yer :3

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yg sama. Dah follow, hope follow balik :D Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>>

    http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. kunyah2 chewing gum :D

    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. hi cik Fatyn n fardiyah :) thnks follow saie yer,, BTW, saie dah follow awk blik :3

    ReplyDelete
  8. hai dari segmen sama ^__^ sy follow sini
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  9. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  10. Hi saya dtg dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Jom singgah ke blog saya dan follow saya ? http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  11. ell lina : =P takde larh kowt cute mcm dye :) thnks follow yer ,, saie dah follow awk jugak :)

    ReplyDelete
  12. Yanie Andierah yg cute tue :3 saie dah follow awk :) thnks follow saie yer :3

    ReplyDelete
  13. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  14. dr segmen yg sama, follow ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. dr segmen yg sama, follow ur blog

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete

  17. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    ReplyDelete
  18. salam perkenalan dr segmen yg sama,
    singgah sini n follow,

    http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  19. TQ for join this segmen.. sory sebab baru sekarang sempat blogwalking.. senarai blogger yang join sudah di list kan.. jemputlah singgah ke blogger2 yg lain.. anyway, yuyu done follow sini.. :)

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum

    Saye dri segmen yang sama
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo kamu. folo saye balik ea. :)

    ReplyDelete
  21. dah follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. salam.singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    ReplyDelete
  23. jom bantu cik emma lepas target dapat 200 follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  24. Salam Sudah Follow Awak . Harap Dapat Follow Saya Balik . Dari Segmen Sama
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak-by.html

    ReplyDelete
  25. dah follow awak~ hehe
    jangan segan jangan silu..jom follow blog cik siti k ;)
    http://yehyehyehyeh.blogspot.com/2013/02/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    salam berfollower buat sumer ;)

    ReplyDelete
  26. Salam dear..dari segmen sama..dah follow sini..jemput follow kita pula (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/03/tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3