Wednesday, October 24, 2012

Contest : Saya Sayang Kamoo Sahabat




jeng,jeng,jeng :) one more time,,join segmen/contest owrnk :3 contest nie lbeyh best kerana kita dpt stori morri kat owrnk tntg kawan-kawan baik kita :3

nak join ? sila kelik sinie ,, jngn malu-ii jngn segan-ii sbb klau menang dpt hadiah tau !!

 ..........................................................................................................................

gambar ini diambil sewaktu kami berada di Form 1 sbelum kehadiran owrnk baru dan perpindahan seowrnk sahabat :')

persahabatan erat kami mmg buat rmai yg cemburu,, ini kerana kami sentiasa bersama dan suka bergurau senda bersama :)

firstly saie mula kenal dye di Form 1 :)
Mohd. Nor Iskandar B. Mamat

mula-ii saie jumpa dye,, saie rser dye pelik,,dan kadang-kala buat saie bngang,  mmg kami bermusuh pda awl minggu pertama prsekolahahn Form 1,, yg saie tak boleyh lupa apbila Sesi Tampar Penampar telah brlaku,,apbila saie trlalu geram dan telah menampar dye,, dye p0wn balas balik dan tampar pipi saie,, last-ii dua-ii ketawa lucu.. selepas minta maaf,, kami berkawan dan sejak dri itu Persahbatan kami amat erat dan saie sudah tak kisah prangai kelakar dan gler-ii dye :)

dye bestie saie 4eva :)

Nur Hidayah Ismail :)

first kenal mser bulan Februari 2010 iaitu mser kami d form 1 di mana dye budak bru pindah dan kelas kami sudah tidak cukup kerusi,, jdi cg mngarahkan ak sbgai penolong kelas utk tolong dye cri kerusi.. 
mser itu larh kami berkenalan,, dan menjadi bezfren yg rapat ,, dan kami sama-ii mrupakan anak cikgu di Skolah kami itu :)

INI Deni dan Mc'Ya :)

mereka kawan saie sejak drjah 6 tpi sewaktu itu kami tak trlalu rapat :')

kami mula rapat pda Form 1 dan  semakin-ii rapat :) 

Pada tahun 2011 (Form 2 ) kami telah menerima seorang sahabat baru :3

Ini dye Nursyamimi :) 

mula-ii tue dye agak pendiam .. mklumlah pelajar baru,, dye hnya pndai snyum jer,, org tanyer sepuluh patah dye jawab 1 patah,, haha! Mmg dye seorang pndiam,, tpi skrg lps brkawan dngn kami semua dye dah tak boleh jdi pendiam lgi,, skrg nie dye mmg dah bnyk mulut :) 

skrg kami BFF :) semakin rapat membina prsahbatan yg kukuh :3 tidak melatah apabila diusik fitnah atau dugaan yg melanda krana kami tetap 1 :) 


bentuk bintang itu adalah milik kawan-ii saie manakala,, kasut putih+pink itu milik saie :3

terbentuklah nama grup

ShaMieNieYaYah


Asha (saie ) : Sha
Mimi : Mie
Deni : Nie
Alia/Mc'ya : Ya
Dayah : Yah

in Cameron Highlands with Daya n Mimi

ini saie dan Deni :)


gambar snap ikut sempat sbb Mekya mmg susah nk brgambar :p

prsahabatan kami mmg telah diketahui semua,, semua pelajar d skolah dan guru-ii tahu betapa akrabnyer hubungan kami berlima dan prsahabatan kami dngn Si Iskandar :) mmg segala aktiviti kami akan lakukan bersama,, ke tandas, ke kantin..atau ke mana saja kami akn brsama,,

so, pada tahun ini saie skali lgi akn mg'iktiraf kawan-ii saie dalam Entry Anugerah Khas Asha :) pada hujung tahun ini :)

Yang Berharap utk menang :p
Asha Smiley 


Bubbye :3





11 comments:

  1. mcm2 nama group ye.. :)
    follow balik...
    owh ye! lupa nak tag 3org eh??

    ReplyDelete
  2. time sekolah tak byk gmbr dgn kwn2

    ReplyDelete
  3. saie mmg dlm laptop ada satu folder yg paling bnyk gmbar kwn-ii ,, mmg setiap kli ada event atau activiti,, mmg kerja nyer adalah brgambar ,,

    ReplyDelete
  4. owh! sorri kak didyy,, tak ingt nk tag ,, tpi saie mmg dah share kat fb kawan-ii saie pasal segmen akak nie,, dowrank dah join dah p0wn,,
    kwn-ii saie ckp segmen akak pasal kawan-ii nie mmg best !

    ReplyDelete
  5. follow dr segmen yg sama :)

    http://www.storyofheartt.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. masing2 ada kenangan siap lempang2 lagi ha.. hehe.. Panjangnya nama group dia. Gabung dari nama2 kawan :)

    Aida pun join contest yang sama :)
    http://www.diarisifroggie.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  7. wah macam boleh menang je :D anyway jom singgah blog sayahttp://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html pula :D

    ReplyDelete
  8. start dari tampar menampar terus jadi kawan..huhu
    good luck dear, dah lama follow sini
    saya pun, join, cuma member2 saya jenis gila2
    tak tahan gelak
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    ReplyDelete
  9. Dah bace entry awak dan follow sini.. Saya pon join contest ni..

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamu-sahabat.html

    ReplyDelete
  10. heyhey ! bestnya cerita dia, saya pun join contest yang sama :) jemput singgah baca entry saya pula :D

    http://sahabatroticanai.blogspot.com/2012/11/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

    gud luck !

    ReplyDelete
  11. Jemput join awak : http://nuratiqahnajihah.blogspot.com/2012/11/first-giveaway-who-is-my-bestfriend-by.html

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3