Wednesday, October 10, 2012

stori on second day EXAM :)

tadi exam English n Geografi,,

kau gler! satu soalan spot p0wn xmasuk dlm paper english !!  traser cam nk menjerit jer kat pengawas exam!   tpi kita tak patut salahkan pngawas exam! kita jgak xpatut slhkan pnggubal soalan! tpi patut bgi kaki kat pngedar soalan spot!

mati-ii ak caya giler ngn spot-ii sumer tue,, snggup salin dri msej yg kwn-ii antr semata-mata nk membaca! huh! last-ii satu habuk pun xder!

mmg larh rser cam nk trjun bngunan,, cth nyer tdi,, spot watak-ii dalam novel literature yg kuar plak THEMES! kalau sng atau yg dah diberi xper ugak,, nie kita kena ingt sndiri OMG! larh!

tadi jawab english paper1 ok! soalan mudah larh! tpi nk jwb paper 2 tu complicate cket! dngn speech yg nk kena uat,, seb baik,, tajuk speech tue hmpir sama ngn tajuk surat kiriman xrasmi yg kuar mser trial,, tntg nk jdi pelajar cemerlang! oh! ak apa lgi,, bedal jer yg ada dlm otak,, seb baik perah-ii otak tue kuar! klu d0rp,, ah! sudah larh!

 last-ii bila k.pengawas umum :: anda ader 10 min lgi,, ::  o.0  ak d0rp cyap agy bahagian c summary,, trus kalut ak nk uat!  akhirnya 52 words ak tulis summarry,, oklah tecer kata :)

mser ge0,, kau gler! mmg best,, best sb aper :: rahsia larh! ::  tpi yg paling best bnyk giler yg ak n kwn-ii hafal masuk,,,  suka gler larh ktorank,,

harap ramai A geo!! biar cg Norizan bngge cket,, ahahaha!

oklah,, es0p pulak n3 sal ari ke-3 lak!

wish me gudluck syunk :)

<3 bubbye^^

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3