Tuesday, January 15, 2013

I'm Bit Busy :')


Assalamualaikum..'

wah ! rasa dah lama tak sentuh keyboard nie utk tulis entry..skrg nie bnyk sentuh keyboard utk post status di fb dan tweet di twitter jer.. hehe.. tpi bukannyer malas nk menulis..cuma lately ie aku busy cikit ! bnyk kerja skolah yg kena buat..

almaklumlah.. aku budak form 4 yg bru nk kenal apa itu add math,fizik, biologi and kimia.. and Alhamdulillah sbb aku dah mula faham the subjek kecuali subjek Fizik ! susah larh subjek tue.. ditambah lgi dngn cikgu yg mngajar tue.. dye ajar mcm ajar diri sendiri jer... aduhaii...  tpi ak mmg nk ucap syukur sngt-ii sbb subjek Add Math yg mmg aku agak gerun ciket nie.. aku dpt memahami ajaran yg ckgu ajar.. mmg best blajar dngn cikgu tue.. 

Aku juga bakal sibuk dngn aktiviti Ko ! Taekwon-do akan start esok ! Oh ! aku akan mula balik lewat spada hari Rabu.. bermulalah aksi ganas aku di padang.. hehe :D Aku dan rakanku juga mula start nk mg'hias kelas pada cuti hujung minggu ! jdi makin busy aku niey ! 

Tak lama lgi.. akan start majis pelantikan pengawas ! aku kan pengawas so aku pown trlibat larh.. urgh ! malasnyer.. nnti plak ada Kem Kepimpinan Pengawas... tpi blom tau akan diadakan di mana -.-' Rakan sekelas aku plak sruh aku jdi VacationPlanner iaitu menjadi AJK Perlancongan di mana aku kena uruskan kertas kerja untuk bwak rombongan kelas pergi melancong ~~ Masa aku Form 3 dlue aku dah buat kertas kerja, so tak jdi masalah utk aku.. sbb lgi best ! kita boleh tentukan tempat yg nk dilawat, dan semua larh ! best tau ! namun agak sibuk larh sikit..

Lpstue.. ada kawan aku ajak ikut rombongan sekolah pergi daki Gunung Berembun, Dungun,Terengganu ! *bling-ii mata* bestnyer ! Aku mmg suka aktiviti yg adventure nie ! 

ahhh ! tue jer larh aku nk bercerita tntg betapa sibuknyer aku ! lpsnie nk pergi buat PEKA Biologi, sbb kul 8.30 psnie nk tngk Bola, TRW vs JDT..

p/s : konfius dngn tarikh keputusan kemasukan ker MRSM , boleyh tak sesaper bagtau,, bila sebenarnyer Date yg betul utk check result tue..

1 comment:

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3