Thursday, January 3, 2013

Mengantuk dalam kelas -.-'


Assalamualaikum semua :3


tngk gmbr kat ats tue ... tue larh kelas aku masa subjek BM ...

Cikgu tue sebenarnyer best mngajar.. tpi agaknya..awal-ii tahun nie dye tak tau nk ajar apa kowt.. tue yg vudak-ii kelas aku jdi down nk blajar tue.. aku awal-ii lgi dah mngantuk -.-' aku nie sejenis pelajar yg tak boleyh kalau cg yg mngajar tue tak ada sense of humor.. mksud aku..takder lawak dlm mngajar.. asyik baca buku teks straight forward..atau pown cikgu tue jenis suka membebel. Aku mmg akan mudah mngantuk dalam kelas cikgu-ii berkenaan..


tpi aku takder larh smpai tahap mcm budak kat atas nie.. tdoe dlm jamban is not my taste -.-' Aku cuma rasa kuyu jer.. rasa mcm syaitan duk bergayut jer kat mata.. mmg mngantuk sngt ! lgi-ii klau subjek tue cg dye tak best atau aku yg tak minat subjek tue...

tpi kalau..subjek yg aku minat..mmg aku akan participate terus menerus dlm kelas tue.. contoh mcm kelas Bio dan English..mmg keduanya mrupakan subjek kegemaran aku utk skrg nie.. Bio nie berkait dngn apa yg aku blajar dlm subjek science masa form 3 jdi.. senang larh aku nk jawab apa yg cikgu tanya..

English plak ! mmg that are lovely !! aku mmg suka giler jer bila masa English !! suka sngt ! ntah knape , sbb aku aku rasa English nie fun and interesting.. jdi..mmg jaranglah nk tngk aku mngantuk dlm kelas English 

1 comment:

  1. tak pe dikk .. tido, tido jugak. janji result gempak ! cukuplah.. mesti cikgu2 bangga. haha

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3