Monday, July 11, 2011

Lau x puas aty 0yap arr weyhh!!

Weyh!! Tino..geram aaa..aku ko mu..mu ingt aku ni gp0w..os0h d0p 0yap kokre lau diri p0wn lebih teruk..ni..time aku selisih jer ngn mu mesti tngk p0w aku ni ore jahat..benci aku ko mu..ada sore tin0 nih aku geram jg0p s0pmo nk cari kelemahan aku..so ag xleh tngk aku lebih ckit dari dia..kalu lebih ckit ada lah kelemahan aku yg akan dia sebut jelas tanpa bersalah atas muko aku sendiri..padahal aku sokmo jga perasaan dia..kalu aku / kwn aku oyap kan..nangis x pasal..so sbl0m d0p 0yap ko aku tu pikir luh perasaan ore..nothing is perfect..(mu nih pehe d0p aku 0yap kok English ni..hola d0h mari sk0loh buke n0p mari studi tapi nk mari ngorat) so ag h0p aku x puas hati ko.. 2 ore tin0 nih tok puas hati ngn aku case aku igat sepyo dale jambe aritu..tu la nk lari tapi p0rt dale jambe sup0 cikgu kat sk0loh ni x tau..lebih lagi pengawas..sumaxx!! p0kmu..pahtu bila aku lalu klas sepyo arr..sepyo jelling katku..aku sengaja sengih..caro ap0 aku..ahh!! lntaklah…gak buke saloh aku..tino summaxx!!

p/s:lau tino sum0 nih ada bl0g kan senang..buleh sepy0 baco..biar snyp ckit mulut ngn mata tu..but so karo jah aku n0p oyap..

AKU TAK TAKUT KO SEP MU!!! Mamp0s gi ahh!!!
ok aku blah dulu
babaii
aishiteruuu!!!

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3