Tuesday, December 25, 2012

#2012KpoppersMemories trending baru Twitter :D


Assalamualaikum and selamat tengahari guys :D

hrinie..

Wordless Wednesday kan ?

tpi takper ker klau nk tmbh prkataan ciket ? boleyh kan ?


Semalam ak tdoe lwat tau.. kenape ?

sbb geng-ii kpopers (gang Minat KPOP) tngh buat prjumpaan dan ada seseorang tlah reka satu hastag

                                        #2012KpoppersMemories


wihhi !!

gang kpopers akan ceritakan segala kenangan kpop mereka spnjang tahun 2012 :D

mmg best sngt baca tweet sowrnk-ii !

raser hepi nk mampos !

lgi-ii bila tngk hastag tue jdi trending top 10 smlm !

dan tak sngka masih jdi trend nak dah naik jdi top 2 dah hari nie !

mmg bangga giler !

thnks to all kpoppers :D proud to know all of you !

KPOPPERS SEMPOI AND COOL :D
kenape ?

tak caya ker 

#2012KpoppersMemories nie jdi trending -.-'

eyh,, aku ada bukti tau.. 


tngk tue.. #2012KpoppersMemories no 2.

#StandbyTVXQ9anni no 3 :D

dan juga 

Semua TOP 5 tue..  semuanya tntg KPOP larh !!!


mmg dkt TL ak penuh prkataan nie

#2012KpoppersMemories

:D


:D I'm KPOPPPERS :3

p/s : still syngkan Allah SWT dan Rasulullah SAW serta family dan kwn-ii walaupown fanatik Korea :D lgpown saie taknak buang kwrganegaraan krna Korea ! tpi saie ttp KPOPPERS dan org lain mmg takder hak nk halang minat saie :D pliss respect others choice guys :D








1 comment:

  1. nanty malam balik akak baca ek dik sambungan novel tu...skarang kat office x sempat nak baca... ^_^...

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3