Saturday, December 22, 2012

Segmen Aku dan Blog




mau join jugak ? sila kelik S I N I

Tulis cerita pasal ak :

Ak Asha , budak PMR 2012 , open this blog awal tahun 2011, minat giler ngn KPOP 
suka benda yg kiut-ii :D
still single . suka berkawan dngn semua org asalkan dia baik, setia pada kawan, tak suka moody tetiba..
takder mood swing.. 

Kenapa ak buat blog ? :

ak buat blog nie..sbb ak mmg suka bercerita dan menaip. aku minat nk decorate benda bgi dye comel-ii ciket.. sbb ak suka share sesuatu ngn owrnk.. dan dngn blog, ak boleyh jumpa rmai kawan baru :D

Blog yang saie suka :

Saie suka melawat Blog Abg Fendy sbb beliau mmg suka share benda-ii yang interesting, isu-ii semasa dan juga gossip-ii trbaru.. Abg Fendy juga seorang yang peramah dan salah seorang blogger yang popular dan femes yg sngt baik .

Saie juga suka buka blog Daya Ohsem sbb cik Daya nie mmg suka sngt join segmen org..dan biler saie bukak blog dye..saie dpt join segmen yang baru.. ~~ bleyh tmbah follower dan dpt hadiah. lagi satu.. saie wajib bukak blog dye hari-ii sbb dye BFF saie :D

Saie juga selalu buka Blog Kak Lisa sbb blog Kak Lisa bnyk tutorial utk blogger-ii yg kurang mahir dlm dunia berblogging nie.. lgpown Kak Lisa cute :D

Tarikh Tamat :

28.12.2012

9 comments:

  1. same2..tenkiu jgk sb sudi join segmen ni :)

    ReplyDelete
  2. Salam :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum... dri segmen yg sama =)follow u here ^^,

    http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  4. salam knjugan dari segmen yang sama.. :) kalau sudi meh la singgah sini kejap..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  5. follow u here from the same segmen :)

    http://musesprodigy.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  6. http://waninadoterstorytale.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  7. hye...
    dtg dr segmen yg same
    meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :)
    Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sini :) Dari segmen yang sama *semestinya* dan follow sekali :)) Jom tengok sebab saya berblogging ...

    http://www.aisyazulkefle.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3