Sunday, December 16, 2012

PMR RESULT -.-'



Mak aiyh ! sedar tak sedar..PMR ak pnyer result dah nk kuar larh.. LEMBAGA dah umum kat portal rasmi dowrnk yg Result PMR kuar 19 Dec 2012 ! hari aper tue ?? HARI RABU NIE ! biler tue ? LUSA tau tak !

aduhai.. result...adakah kau ok disana ? kau ok tak hah ? kepala otak ak dah jdi gila sbb kau tau tak ! dup dap dup dap jantung ak nie ! tngh menaip nie pown tangan dan mnggeletar tau tak ! siyes ak mmg tak tipu... tngk ak mmg mngeletar ! ak trlalu berdebar sngt utk tau keputusan tue... ak rser mcm taknak prgi skolah hri Rabu nie.. 

Ya Allah ! jantung ak mmg dah tak normal skrg nie.. makin ak fikir makin menjadi aktif nyer jantung ak berdegup.. smpai ak rser mcm ak nie baru lepas masuk pertandingan Marathon jer.. ak mmg berdebar smpai ada satu tahap tue ak mnangis.. ak brharap sngt ak dpt result yg cemerlang.. kwn ak yg dtg rumah...dye kata muka ak slumber jer.. ada ker.. tue muka jer , tpi hati nie takder saper yg tau !

Sering ak berdoa.. smpaikan masa ak tngh basuh pinggan lepas makan pown ak still sebut dlm hati :: Ya Allah , ak mohon supaya ak dapat 8A PMR 2012 :: ak sentiasa sebut. tpi bukan ak nk tunjuk baik dngn asyik brdoa.. tpi ak rser tue jer yg ak mampu buat skrg nie.. hanya tawakkal jer..  minta pada Allah agar permudahkan ak utk dpt eult yg cemerlang ! niat ak, ak nk banggakan parents ak.. ibu dan papa.. sama spt ak bnggakan mereka 3 tahun yg lalu dlm exam UPSR di mana ak brjaya dpt 5A . alhamdulillah sngt-ii .. sbb ketika tue ak dpt lihat betapa gembira nyer ibu dan papa aku.  ke dua-ii parents ak tue dtg ke skolah bg tngk ak ambik result aritue.. 

ak bngga sngt tngk ibu dan papa ak dpt ucapan tahniah dri ibubapa yg lain... ak bngge sngt-ii :')  ak brharap sekali lgi ibu dan papa bngga akn aku.. bangga akn keputusan PMR ak.. sbb ak dah dpt tngk betapa ibu dan papa ak nk sngt ak berjaya.. sbb biler ak exam bulan 10 aritue.. mmg layanan ibu dan papa ak agak special.. mcm-ii yg mereka beli utk ak.. coklat minda lah..kismis lgi.. kurma... buat solat hajat utk ak mlm-ii :D betapa brsungguhnyer dowrnk utk tngk anak mereka berjaya.. 

ak brharap sngt ak dpt 8A dlm PMR serta dpt keputusan yg cemerlang yg dpt buat ibu dan papa ak bngga. ak harap pembca yg bcer luahan hati ak nie supaya turut berdoa utk ak... 

Thank everyone..n pliss wish me gudluck kea :D


No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3