Saturday, December 22, 2012

K-Pop Lovers Giveaway by Amira dan Jannah


Kpop fan ?
Nak join ?
kelik -->  S I N I

di petang yg mendung serta hujan lebat nie.. trgerak di hati nk menjoin segmen org !
tpi tak kusangka buah cempedak menjadi nangka,
batu menjadi emas..
sbb ak trjumpa satu GA yg kena dngn jiwa dan minat ak !
GA khas buat KPOPERS !

wallawey !

erm.. saie dah ikut syarat-ii dah :D

.............

Which Group KPOP do you like the most :
saie minat group Girls Generation. sangat minat dan fanatik pada group nie ! sebenarnyer saie minat bnyk group KPOp antaranya SUJU,SHINee, ZE:A , Bigbang , TVXQ , and bnyk lgi larh.. tpi disebabkan tuan empunya GA sruh tulis yg paling diminati atau Like The Most.. jdi saie pilih Girls Generation !

Why Did You Like Them :
saie minat SNSD semua nie disebabkan oleh kemerduan suara mereka dlm mnyanyikan lagu bersama. saie juga suka sngt melihat tarian-ii mereka yg sngt kiut ! mmg giler punyer kiut larh ! saie juga sngt suka melihat wajah manis mereka. saie juga akan rasa terhibur jika saie menonton variety show seperti Running Man, WGM, Family Outing Season 2 , Strong Hearts, Star King.. and moreover. Ini kerana SNSD mmg dikenali sbgai the funniest girls group. apa sahaja yg kluar dlm mulut mereka mnyebabkan org lain ketawa.  Members SNSD juga mmg suka mngacau members-ii yang lain dlm grup itu mnyebabkan wujudnya hubungan yang akrab dan mesra. Setiap members SNSD juga mempunyai tarikan personaliti masing-ii serta bakat-ii trpendam. 

Tagging Time :


dan 


abg Girang nie mmg peminat KPOP yg sejati !
dye sanggup beli Lawak Kampus Jilid 16 yg ada watak kumpulan Bigbang !



 

nampak tak tue.. Watak Bigbang tue !
Jannah suka Bigbang kan ?? kan ?? sama larh kita ! nnti saie pown nk g beli komik tue !

babaiii 


4 comments:

  1. Wahh. Kyte memang minat sangat Big Bang , lagi2 G Dragon :D Ommo ~

    ReplyDelete
  2. #1 UPDATE SPONSOR : Sila LIKE & FOLLOW http://pinkitusweet.blogspot.com/2012/12/1-update-kpop-kovers-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hyee, datang dari giveaway yang samaa!~

    Big Bang kite minat lagu Monster. hehe

    http://www.natasya-pink.my/2012/12/kpop-lovers-giveaway-by-amira-jannah.html

    ReplyDelete
  4. http://pinkitusweet.blogspot.com/2013/03/pemenang-kpop-lovers-giveaway_16.html

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3