Thursday, December 20, 2012

I'm Gonna Kick Them -.-'



hrinie.. entry tak puas ati..

maafkan ak sbb entry klie nie kasar ciket kea..

bukan niat ak nk jdikan blog nie sbgai tmpat ak meluahkan rasa amarah ..
tpi..

kepada saper lgi ak nk meluahkan...

................................

sekali lgi ak nk bgtau you guys.. perempuan-ii yg tidak puas ati ngn aku tue..

ak rapat ngn lelaki bukan sbb ak nk mg'gatal ngn diorank kea ! takder psal larh -.-' ak rapat sbb aku suka sngt brkawan dngn dowrnk..even sejak ak di tadika lgi ak mmg rmai kawan lelaki.. tpi bukan brmakna ak takder kwn perempuan.. semua kwn-ii perempuan faham ak ! dowrnk tau knaper ak rpt dngn lelaki.. dan tak prcaya tanyalah dowrnk.. ak tak prnah mg'gatal atau mg'gedik pown dngn kwn-ii lelaki ak.. even skrg nie pown ak single n available sbb ak TAKNAK kapel lgi.. mybe sometime biler ak dah ready..

tolong jngn fikir ak nie playgirl boleyh ! tolonglarh.. ak layan *bezboys ak sama rata jer kea.. n one more.. klau ak gedik sngt..apsal ak prgi sepak dowrnk klau dowrnk kacau ak.. itu dipanggil gedik ker ? *panggilan kwn-ii lelaki yg ak rapat tue*  aiseyh !  ak nie klau ngn bezboys ak..ak mmg tak suka tunjuk side feminine..tak best.. haha ! klau dngn lelaki ak suka cara berKasar ciket.. mcm ugut nk pukul ker.. haha  ! bezboys ak pown dah kenal ak.. even prkenalan ak dngn Iskandar (one of my bezboys) pown dngn tragedi tampar menampar..hehe :D slpas itu akn ngn dye jdi rapat.. 

ak tak prnah pown nk ambik kesempatan nk mngorat bezboys ak tue.. ish ! tak payahlarh.. geli ak ! wahaha ! ak bukan jenis girl mcm tue.. tngk boys hensem ciket.. "ee.. hensem nyer boy nie..nk ngorat larh.." ish ! never larh.. klau artis -ii tue msty larh ak ader sebut cmnie --> Wah Hensemnyer ! 

and satu lgi kea... ak dah bosan dngr budak-ii perempuan ckp.. tak kira junior ak ker,senior ker,atau yg sebaya ngn ak yg ckp ak nie suka rampas kekasih org ! weyh ! ak bukannyer lapar kasih syg tau ! dah ckup dah kasih syg yg ak terima dri family ak, kwn-ii, dan cg-ii .. ak tak prlu kasih syg dri BF kau tue.. -.-'  rmai lgi lelaki lain yg sesuai dibuat kekasih larh.. btw, sblom nk serang-ii ak tue.. tnyer larh dlue BF kowrnk tue.. saper yg mula dlue tue.. klau dye kacau ak dlm CB kat facebook lgi senang ! sbb ak bleyh bg bukti kukuh yg ak tak layan BF tak guna kau tue.. apa dye ingt muka dye ncem sngt smpai ak nk ckp ILOVE YOU kat dye -.-' mnympah ak !


ak trser macam nk sepak-ii jer muka engkowrank... >.<

bye -.-'

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3