Friday, December 14, 2012

Kemaruk dngn E-Novel :3


Assalamualaikum... tak jwb dosa tau ! lately, kowrnk msty perasan yg ak nie mls sngt nk post kan... mmg mls btul.. lgi-ii larh dekat KB hujan asyik turun jer... rser nk duduk dlm selimut 24 jam ! sejuk jer kan... best ! ak mmg suka hujan sbb ia mendamaikan dan mnyejukkan ! skrg nie pown ak tngh berbaring mls atas katil smbil menaip post nie *ops ! pecah rahsia ak ! haha ! 

btw, walau hujan,ribut petir skalipun ! sudah semestinya ak dngn KPOP tidak dpt dipisahkan right ! kowrnk kena faham ak ! no KPOP song , mmg down mood ak ! takder org pown boleyh halang minat ak nie ! smpai ada kwn ak yg sound ak mser Malaysia kalah dngn Thailand sbb Reff Korea tue ! dye hntr CB kat ak di FB .. dye ckp :: kau nk minat korea lgi.. dah-ii larh tue.. artis melayu ramai lgi.. kau minat Korea hah! Reff tue gang kau larh ! :: sesedap hati jer dye nk sound ak cmtue ! ak pown blslarh ! Ak bukan minat Reff tue larh bodoh ! ak minat lagu korea jer ! lpstue.. ak trus block lelaki tue ! sesedap hati jer nk bg arahan kat ak sruh berhenti minat Korea ! slagi parents ak bgi , kau takde hak larh nk paksa-ii ak ! dah braper kali ak ckp ! klau ak minat Korea pown,, solat ak jaga tau ! ak tak tiru pakaian korea tue ! ak pkai tdung ! ak bukan nk ubah kewarganegaraan ak pown ! apa da org cmnie ! *mnyampah ak -.-'

hah! hensem tak my prince nie ! haha ! *urm ! ak bukan nk kawin ngn dowrnk pown kea ! jngn salah sngka !

well.. back to tajuk pliss.. haha ! lari tajuk dah kau nie Sha !

yep! yer ! sejak kebelakangn nie larh kan... ak dah kemaruk dngn E-Novel tue ! kemaruk giler dah ! yerlarh.. nk beli novel dkat kedai mahal ! bajet takder ! poket kering  ! yerlarh.. student mcm ak .. cuti-ii skolah mcm nie mcm mner nk ada duit kan.. tngu nnti lps dpt result PMR larh ! dpt A subjek sejarah RM 20 kea ! A - English RM 10 !! suka ! jdi lps dah tak dpt beli novel.,, ak pown dngn susah payah memaksa jari-ii ak nie utk menaip dan search di google ! dan pakcik google tue mcm tau-ii jer yg aku minah novel ! dye terus jer bg ak link nk bcer e-novel tue !

traser gembira giler ak ! sbb para-ii novelis nie skrg mnjadikan  artis-ii kpop sbgai watak-ii dlm novel dowrnk ! hepi giler ak bila membaca novel-ii tue !

kowrnk klau peminat novel .. nk bca jugak e-novel nie sila kelik jer Link E-Novel ! tue... mmg terus tiba ker blog tue ! blog tue backround kaler orenpink ciket-ii ! klau kowrnk nie jenis tak sabar-ii dan tak bleyh mnunggu sila baca e-novel yg sudah tamat ! mknanyer yg ada FINAL larh ! e-novel tue dah siap ! kowrnk scroll jer bwh dkat sidebar dye ada tulis E-Novel Yang Telah Tamat .. ada senarai novel larh kat situ !

nie ak nk rekomen satu e-novel yg mmg best larh ! citer dye brtajuk My Gangster Lover ! yg mngisahkan seorang perempuan tue diselamatkan oleh seorang gangster tue.. gangster tue mmg berpengaruh dan hensem giler ! watak gangster tue adlh watak Jae Joong TVXQ ! nama kumpulan gangster tue pown TVXQ .. members dye ofcoz larh semua members TVXQ ! citer nie sama larh cikit mcm citer Boys Over Flower Kdrama ! yg lainnyer cuma versi gangster tue ! best nak mampos citer nie tau tak ! ada 23 Bab ! ak boleh habiskan dlm mser 1 jam lbeyh jer sbb tak sbr sngt nk tau ending dye ! kowrank bacalah yer ! mmg ak jamin kowrnk akn tersengih-sengih seorang diri klau bcer e-novel tue !

babai :D

No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3