Saturday, December 8, 2012

Post Edisi : Jom Kembali Ke Sekolah (myself)


woohhh !!

pejam celik , pejam celik ..arinie dah 8 Disember dah kan :D

cepat giler masa brlalu ! smpai ak pown dah brdebar nk tnggu result 19 aribulan nie ! hari-ii berdoa biar dpt straight A ! Insyallah ... ak jugak dorp berdoa biar batch 3A 2012 akan jdi batch paling best di sekolah kami iaitu SMK Kemumin.. biar menutup semua mulut-ii cikgu yg tak ajar kami tue yg asyik fikir buruk sal kami.. biar cg-ii yg mngajar kami iaitu Cg Salmi, Cg Salmah, Cg Norizan , Cg. Rosli , Cg. Rohana , Cg. Wan Din , Tecer Hasnah , Ustazah Hanim , Cg. Mala dan cg-ii yg mngajar kami tue brbngga giler ngn keputusan kita semua wahai kwn-ii ku :D Amin~~~

arinie.. ak dpt idea nk mnulis sal JOM KEMBALI KE SEKOLAH ! walaupown lgi 3 minggu nk bukak sekolah... tpi msty mak-ii ayah-ii dah sibuk buat persiapan ank-ii nk g skolah kan :D beli last-ii minit kang ramai plak org.. bersesak jer nk membayar dan memilih..

ak pown dah siap membeli ! cuma baju skolah jer tak beli.. dah .. ak mner tau skolah mner bakal menjadi skolah ak pada tahun 2013.. samaada MRSM , SMS Tengku Faris.. atau skolah lama ak.. SMK KEMUMIN yg disayangi :3 jdi ak kena larh brsabar :D

ak taun depan set PINK ! wahaha ! Pink kea ! apa yg pink ?? nk tau brg apa yg pink ?? nnti ak post gmbr yg akn ak curi dri Pakcik Google .. takkan nk post gambar betul kowt.. nnti tak suprise larh kawan skolah ak tngk nnti :D hehe !


ak beli beg body glove kaler Hot Pink !

*bukan gambar sebenar :p

ak beli pencil case warna pink jalur-ii :D

dan ak masih mg'gunakan ice watch yg Dayah bgi nie.. PINK tau !

plastik kain sembahyang ! mmg sama pattern plastik nie ngn plastik kain sembahyang ak !


botol air pink *bukan gambar sebenar :D

pencil picit pink :D

sekarang nie.. ak nk prgi cari pemadam warna pink plak ! haha !

nasib baik kasut takde line pink ! klau tak ! dah lama ak beli :D

wahahahaha !

bukan apa.. ak cuma ,ahu membina semangat nk prgi skolah ! biar ak rser teruja sngt nk prgi skolah ngn barangan baru :D haha !

3 comments:

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3