Thursday, December 20, 2012

Review Blog E-Novel yg OHSEM !



cntik tak banner cik Snow kita ??

cantik kan ?




Blog Snow Queen nie adlh blog pilihan utk ak review sbb ak berterima kasih sngt pada otak beliau yg kreatif tue tlh membuatkan hari-ii cuti ak terisi dan mg'hiburkan... semua karya-ii asli milik beliau sngt OHSEM and mmg the bomb !

Cik snow punyer idea mmg trbaik ! dye buat pembaca jdi brdebar biler bcer novel dye.. ak pown kdng-ii traser mcm penulisan dye buat ak jdi takut jer.. feeling nervous gtue ! kekadang lawak yg dye tulis dlm novel-ii tue buat ak trgelak sowrnk-ii . kadang-ii mser dekat part yg romantik ciket tue..buat ak plak jdi senyum sowrnk-ii . haha ! mmg penulisan cik snow nie ada effect pada pmbaca dye.

Gud Job Cik Snow.. dan truskan menulis kea.. tiap hari saie akn lawat blog cik snow utk bcr novel yg dah trtinggal.. :D

kowrnk pown.. blogger-ii semua.. peminat-ii novel.. jenguk-ii larh blog cik snow tue..

1 comment:

  1. agree ngan Asha,bru form 3 rupenye.....hehe,sori,ari tue Girl x tengok profile Asha.....pandai Asha decorate blog Asha,jeles sat,Girl tengok.....hihihihihih,kidding....mekaseh,sbab sudi lawat n komen kat blog Girl.....jasa anda amat dihargai(cam iklan lak...)....

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3