Friday, November 9, 2012

ASK 2012 Preview !



smalam dowh ! msty ASK tak dpt bnyk viewer ! haha ! semua pkat dok kutuk ! ntah berape bakul larh ASK dpt kutukan dri rakyat Malaysia !

                                   

anugerah dye best dowh ! pementasan teater dye best,, cuma part sentuh-ii hukum hakam Islam tue yg mnyakitkan hati ciket,, main sentuh-ii bertepuk tampar gtue ! mmg trbaik larh dowrnk nie ! geli pulak tngk si duyung yg kena angkat dek si badang ! eee.. kalau ak larh,, takkan nk bgi body bgi angkat dek lelaki bukan mahram,, trsntuh tngn p0wn dah rser brdebar gler,, nie kan pula di angkt oleh lelaki !

ak tngk fb smlm,, sumer pkat kutuk-ii ngn ASK ! Blogger-ii pown pkat jdikan ASK 2012 sbgai isu HOT smlm,, yer larh ! bersentuhanlarh ape larh ! ader yg rser meluat dngn si Neelofa tue ! walau dye gorgeous smlm,, tpi aksi gedik dye tue ttp ader,,

mmg giler punyer kelakar,, biler Scha naik pnts smlm,, lpstue warning Awal ,, agaknyer Scha p0wn dah tak bleyh tahan Neelofa tergedik-gedik ngn Awal !

:: Awal , Behave kea ! :: by Scha ,,

ak tak benci ASK sbb ak suka tngk org bgi-ii anugerah nie,, mmg org-ii seni prlu diberi png'anugerahan sbgai simbol pg'hargaan buat hasil titik peluh mereka mg'hiburkan org ramai,, tpi prlu ada batasannnyer :)) tema Fairytale smlm p0wn best ,, bleyh ingt tntg kisah dongeng dulu-ii ! msty kita ingt,, dulu-ii kita minat sngt dngn siri Kisah dongeng nie  ! btw,, lagu-ii semua best -ii ,, I LIke !

okeyh ! done membebel :))

bubbye :))


p/s : awl aku bngun arinie semata-mata nk preview tntg ASK ! haha ! lain kali buat larh tema ARAB ,, sopan lgi ! dpt tngk artis-ii pkai jubah ! msty cun !

4 comments:

  1. hehe..entahlah best2..tapi meleret dan serabut pentas pengacara tu..sampai tak tahu mana satu pengacara. Hari itu dah ada satu event buat tema arabic, kalau tak silap ABPH..tapi keluar2 rozita cik wan pakai baju atas tutup..bawah buka..tak tahu nak cakap, dunia..

    ReplyDelete
  2. Rozita Che Wan mmg mcmtue ,, perasan muda jer ! org lain ttp comel pkai jubah, bertudung ! dye main lnggar jer pkai bju sarung nangka ! tak sedar diri kowt !

    tpi part lgu-ii semua mmg best arh ! vokal trbaik !!

    ReplyDelete
  3. tulah ramai yg mengutok jek cite ni kt fb,hehe akk tak tgk pon,,mcm boring so denga2 gitu je=)

    ReplyDelete
  4. saie tngk larh,, sbb nk tau best ke tak ?? then biler tngk adegan gedik-ii sentuh-ii ,, mmg rser mnympah dah !

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3