Wednesday, November 28, 2012

Harimau Malaya tak mnguap dah :D

and Selamat Pagi semua :)

wahaha ! smlm kecoh kan dekat twitter dan fb tntg BOLA nie.. BOLA nie mmg berhantu bg aku ! tak kira tua, muda , lelaki, perempuan.. ramai yg minat bola smpai kecoh TL smlm ! 

tpi masalahnya kancah bola sepak telah dicemari dngn janji-ii bodoh dan palsu dri anak-ii muda yg BATAK HOT ! nie :) wah ! kasar tak aku pnyer ayat.. *lantaklah -.-' kita tngk bola dye plak duk memekak nk potong tuuuttt dye larh.. nk bogel larh..  n mcm-ii lgi larh.. aiseh ! -.-' dowrank nk HOT sngt ker ?? takpe nnti dekat neraka lgi HOT kea :) tapi masalahnyer dye org ckp jer nk potong dan bogel bagai ..  kowrnk nk bcer tak tweet-ii bodoh dowrnk tue ? nk ? baiklah :)

tpi silakelik besarkan utk tumbesaran kea :)





image KOPI PASTA dri blog Zeeqa Koala :)

ak pown ada bcer conversation antara budak tue dngn twitter-ii yg lain..
dye siap ckp nk lari bogel smbil bwk bendera Jalur Gemilang -.-' Patriotik sngt kau yer :p

mls-ii nk smbung hal tue pnjang-ii jdi ak terus ke ulasan perlawanan kea :)

yuhhhu ! Smlm sejarah kembali brulang.. Hero kena Kalah dulu :) harap-ii kemengan nie berterusan kea :) ak biler tngk jer Shakir Shaari masuk ! trus jer mood nk tngk bola naik mendadak ! sbb dye mmg midfield trbaik klau nk dibandingkan dngn Safiq Rahim ! tpi PIYA lbeyh best larh :)
tpi Piya dan rakan-ii pasukan TRW yg lain dah berlepas ke Australia tau !
prgi main friendly game kat sana..
dngr kata dah menang 3-0 dngn apa nntah nama pasukan tue
*sumber dri fanpage KELANTAN TRW 2011
mula-ii mood mmg down jugak larh sbb tau my KFCM takkan main mlm nie :( 
gawang negara dijaga oleh Farizal Marlias .

tngk serangan dan midfield dah ok ciket :) defend .. oklah,.. tpi tak ckup ok :) tpi dah nmpk kelainan dye biler tngk defend dah jaga rapat pnyerang pasukan lawan ! satu prkembangan yg baik !

biler gol jer mmg menjerit giler-ii larh ! mmg tak tau nk kata apa dah rser hepi tue.. 
suka tngk rakyat Malaysia yg prgi stadium tue brsorak.. yer larh mereka prgi byar dan mngkin dtg dri jauh.. msty mg'harapkan permainan yg best dri skuad negara !
alhamdulillah.. kiranya game smlm best larh :)

4-1 
hasil jaringan
Safiq Rahim- free kick dye larh..
Safee Sali
Wan Zack Haiqal
dan 
Khyrill Muhaimin :)

alhamdulillah :)

p/s : btw, lpsnie nk beli surat khabar larh.. nk tngk ada tak berita tntg lelaki hilang tuuut sbb Malaysia menang semalam.. atau pown perempuan hilang **** pada Mat Bangla :D

*evil laugh !
HAHAHAHAHAHAH

:D

1 comment:

  1. hehe,nak cakap Tahniah lah kat Harimau Malaya ! semua update pasal Harimau Malaya :D Thumbs up Harimau Malaya ! Keep it up !

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3