Sunday, November 18, 2012

Hackers !



apa pndapat kowrank dngn si Hackers !

 kowrnk rser dowrnk nie mnyeramkan tak ?? mcm-ii dowrnk boleyh buat dngn kita ! dowrnk boleh hack apa shaja account milik kita di internet...

dekat internet skrg pown dah bnyk tutorial,, nk jdi hacker amatur.. nk hack fb... nk hack twitter, nk hack blog ! n hack semua larh ! smpai ak pown dahpndai nk hack fb org skrg nie,, berkat ajaran kwn-ii aku !

jngn trkejut larh,, kalau ada di antara kwn kowrnk adalah hacker ! sbb ak pown ader kawan yg jdi hacker.. bukan hacker biasa-ii tpi hacker yg boleh hack website-ii di internet,, ader hacker(kawan ak) ajar ak utk up kan lgi privasiti di fb account ! dye ajar supaya fb account ak takkan di hack ! lpstue,, dye cuba nk hack fb ak dan trnyata.. fb ak dah tak boleyh nk dihack lgi oleh hacker-ii.. bersyukur jugak ada kawan-ii baik yg mrupakan Hacker tue,, semua hacker-ii yg ak berkawan baik tue lelaki !

aritu,, dye telah install IDM hack dlm netbook ak ! jdi ak boleyh duna IDM free larh ! tak prlu bayar.. dah larh New Version ! lgi laju nk download video-ii ! Thnks kawan !

kawan ak tue,, dye gler game,, game online kan spatutnyer kena bayar,, jdi dye hack biar dye dpt main free jer.. ouh ! untung gler dye !

 

ada hacker yg jahat.. dye hack bnyk account org sbb dendam atau ape-ii shaje..
prnah kawan ak yg Hacker tue citer,, ada gang Hacker nama A tlah Hack account Bank Indonesia ! 
kena tngkap larh dye.. 
polis tnyer knape dye buat mcm tue,,
dye just ckp ' saie buat suka-ii jer cik '

dye pun prnah Hack TV3 .. Buletin Utama tue !
prnah dye masukkan berita yg tak berasas langsung semata-mata nk suka-ii
dye masukkan 
:: cuti sekolah pada kali ini akan menjadi cuti yg lebih panjang ! ::

dye masukkan dlm tulisan biru yg bergerak  dkat bawah dlm Buletin Utama tue,,

gler tak gler...

okeyh ! tue jer larh nk cerita sal HACKER !


p/s : keyboar kowrnk tue syunk kalau tak guna.. komen-ii arh ciket :))

2 comments:

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3