Friday, November 2, 2012

Dinner Semalam



semalam kan,, ak prrgi dinner cg,, kowrnk ingt kan,, mser ak tulis post yg ak bercinta ngn Simsimi tue kan.. (ak mmg sewel time tue ) ader ak melalut kat bawah yg rusim gler takut ak sowrnk jer pelajar/anak cg yg prgi dinner cg mlm tue,,

so, lps si Dayah tue tak reply lngsung comment-ii ak ! ak p0wn terus minta tepon ibu ak yg ader kredit tue. p/s : ibu ak topup kedit 50 ringgit sbulan >.< byangkan aper dye nk buat dngn kedit sbnyk tue ! jdi ak p0wn trus call Dayah dan brtanyakan tntang semua kerungsingan yg berada dlm tempurung otakku !  jd Dayah p0wn ckp kena jdi bahagian pendaftaran n ntah pape larh!

so, ak p0wn prgi larh ke Hotel Raudah tue (di KOTA BHARU larh ! )

tpi,, kan smlm kwn ak yg nama Dayah yg Rockest tue pkai jubah hitam semalam ! hahahahahaha! ak mmg tak bleyh henti dri gelak jer memanjang ! yer larh! my ratu rock yg gedebe pkai JUBAH ! dye 3 beranak - umie dye, kembar dye n dye pkai jubah semalam :))

nie larh dye !

smlm ak bcer mesej MIMI ,, ader org msej dye :: Missing You :: 
# dayah , mungg rsoe sap0e ? teka larh! 

rupanyeer si Syafiq Aiman Razak tue ! haha! dye dah sukakan mimi ker ?? bgi pesanan p0wn pelik dye suruh mimi jngn gatal-ii kat sane (dinner smlm ) weyh! gler ke si Syafiq tue ! haha!

syafiq tue mmg tak bley diramal orngnyer,, dye mmg tetiba jeer !


haha! ok ! smlm punyer dinner mmg best ,, umie Dayah - tecer Hasnah yg jdi MC dngn cg Hisyam mmg kelakar abies ! tak bley berenti ak nge mimi dri ketawa !

smlm ak nge Dayah terpisah ! dye duduk nge kembar dyo,, ak dudk nge mimi !

oklah! ak nk g buka utube pl0p :)) bubbye !


3 comments:

  1. sape yg pcye dgn kata2 "MANIS" syafiq aiman tu dye yang paling bodoh :) take a note Kawan . Hati2 .

    ReplyDelete
  2. kau panggil aku 'rockest' ? :D Baguss , i likee . haha :D dan hentikan gelakkan kau tu -_- Annoying nak mampos :P

    ReplyDelete
  3. Deni : Mimiey tue toksey p0wn koe si Syafiq tue,, biaser larh ,, dye tue kan mmg mcntue,, ikut sdap mukul jer nk ckp pape,, dye cuma nk jdi BFF jer,,

    Dayah : *aku nk smbung ketawa lgi larh! hahahahahaha :D hi mek Rockets :))

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3