Friday, November 23, 2012

Hujan oh Hujan :)



lalala... hujan yg dinanti akhirnya turun juga dtg membasahi Bumi Kelantan :) sejuk dan mendamaikan perasaan :) Hujan kan rahmat Allah :)) so , kita kena larh brsyukur :3


wargh ! sejuk nyer.. tak perasan yg hari dah tngh hari... dah pkul 1 lbeyh dah... rser mcm mata nie dah kuyu jer :))

hujan mmg mendamaikan jiwa :)

suka tngk hujan mcmnie.. rintik-ii ... mcm malu-ii nk turun ke bumi :)

btw, mlm-ii nie nk kena buat revision Math ciket ..

erk..

msty rmai yg pelik kan...

PMR kan dah lepas buat apa lgi nk buat revision ?? 
haha.. hari Isnin nie kan...
ak and 5 of my friend akan sit utk Exam MRSM di Mara Pasir Tumboh..
kami berenam mintak MARA yg sama iaitu di 
MRSM Pengkalan Chepa..
dekat ciket Ibu dan Papa ak nk hntr...

so, kena larh revision ciket utk subjek Sciemce dan Math..
dngn harapan agar dpt masuk MRSM..
sbb biler masuk MRSM ..
sng jer jalan nk ke UNIVERSITI...

p/s : okeyh ! mata dah kuyu minta rehat... badan yg sejuk mg'inginkan selimut.. kepala yg leteih memerlukan bantal yg lembut :))

bubbye :3

2 comments:

  1. syukur hujan. kat Penang n kedah pun hujan.. rasanya hujan satu Malaysia kot.. heehe

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3