Wednesday, November 28, 2012



skrg nie.. ak rser budak-ii, makcik-ii , datin-ii , nenek-ii pkat bergabung utk tngk drama dah ker ? ak tngk dkt twitter asyik hashtag #AdamdanHawa jerk ! dah jdi bualan plak drama tue.. mngkin disebabkan pelakon lelakinya hensem --> Aaron Aziz atau heroin yg comel dan brbakat --> Nadia Nissa ataupown,, sblom jdi drama ,, novel Adam dan Hawa nie mmg dah popular sngt !


wahaha ! smpai kan ak pown dah freak sngt dah !
lgi-ii larh lgu MUARA CINTA tue !
mmg the bomb !

tpi kat rumah ak takder MustikaHD .. so
ak tngk jer larh dkt online ...
ak siap bookmark lgi website tue kea :)

tdi ak ader ckp... yg ak busy sngt kan.. smpai ak tk smpat nk bls bw dan follow-ii dri semua peserta segmen yg dah ak join kan.. sbbnyer.. Ibu kesayangan ak nie.. dah trtengok drama Adam dan Hawa nie ! dye asyik sruh ak psang jer citer nie.. kadang-ii smpai kul 2 pgi.. tpi demi ibu .. ak snggup bersengkang mata .. bukan apa.. ibu ak bkan nyer reti nk tekan-ii internet nie.. so, ak kena ada skli larh tngk drama nie.. sbb ak kena tkan episod lain.. past1 / part 2 .. jdi smpai ak pown dah Freak ! 

tpi ibuu ak .. tak cukup dngn tengok jer... dye prgi baca Novel Adam dan Hawa ak tue.. wahaha ! Novel tebal tue dye dah habiskan..  dye baca smbil susukan atau riba adik bongsu aku tue.. mlm-ii klau dye nk tngk.. dye akn tidurkan dulu Baby Aisy tue.. haha ! taknak bg mg'ganggu ler tue.. betapa Freaknyer ibu ak ! haha ! kadang-ii ,awl-ii pagi dlm kul 8 gitue..dye akan kejutkan ak utk bngun... utk apa ? utk psangkan dye citer Adam dan Hawa tue larh ! 

telefon dye skrg pown dah brtukar ringtone.. ringtone nyer Muara Cinta larh !  bru tdi duk sruh ak msukkan ringtone dlm telefon dye.. sbb minat sngt ! 

sbbtue larh ak lngsung tak smpat nk bw semua blog ! sbb lptop ak nie dah jdi tv buat ibu ak ! speaker yg diguna mmg yg paling loud larh ! bergema satu rumah ! papa ak dngr pown dah mngeleng-geleng kepala.. kadang-ii Baby Aisy mngangis pown ibu ak tak dngr ! tngk larh betapa khusyuknyer ibu ak tue tngk drama .

haha ! so i'm done talking about my LOVELY IBU :)

bubbye :)

p/s : ops ! btw .. kowrnk nak tngk jugak tak Adam dan Hawa online ? klau nak kelik IBU TERSAYANG sempena ibu ak yg freak sngt ngn drama nie :)

1 comment:

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3