Thursday, November 22, 2012

Blog Berwajah Baru :))



arinie.. traser di hati nk menukar wajah blog nie ! apa kowrnk ingt produk-ii kat pasaraya atau kedai-ii jer ke yg ada wajah baru ! blog ak pown ada tau ! ak dah renovate blog ak.. biar jdi makin superb ! takder larh org tngk semak jer... kan ??

n now... blog ak yg baru adlh yg seperti kowrnk lihat skrg nie ...

dah makin superb ke tak ?? kalau tak sila lah kritik-ii dekat kotak komen kat bawah psnie tau ! sbb ak nk blog ak nie dpt tenangkan fikiran owrnk yg dtg mnjenguk..

so , ak dah tukarkan background blog yg kaler pink jalur-ii tu jdi backround putih polka dot warna warni.. nmpk ceria jer utk remaja-ii spt ak ! ak cri background tue dri PakcikGoogle jer... sbb selama berblog nie.. pakcik ak tue slalu mnunaikan prtanyaan atau benda-ii yg ak nk cri.. tpi pakcik tue tak bley lgi nak lawan Allah S.W.T !

lpstue.. ak tukar header.. pembetulan.. bukan ak yg tukar tpi kwn ak Cik Dayah yg tolong buat header transparent tue dan tukar kan utk ak ! baikkan dye :)) dye mmg mahir dlm bab-ii mcm nie.. dan juga bab-ii memasak... mser cuti nie ak tngk asyik duk memasak jer kerja dye... nmpak tak header PINK ITU CHOMEL tue dah bertukar kpada YOUNG GIRL DIARY ! siap ada doodles comel lgi kat tepi tue.. tue Dayah pnyer kerja larh..

ak pown dah tambahkan ayat welcoming pada mula-ii tue.. kowrank dah nmpk kan ??  tue ak belajar dri blog Kak Lyssa Chomel :) bru tdi jer ak buat ... klau kowrnk nk buat jugak atau nk cri tutorial lain.. sila jer kelik Tutorial d blog kak Lyssa...

sama juga dngn cursor rerama tue.. dah bertkar kpada cursor plain tpi yg mngeluarkan love,love gtue.. nmpak cute (bg ak ! tak tau lgi bg owrnk lain ) ak mmg suka bentuk love tue... pink lgi tau ! so klau kowrnk nk tngk love tue kluar.. sila gerakkan cursor skrg !

nthen ,, i'll stop here :))

btw, tdi abg Fendi bgtau.. yg blog ak dimasukkan dlm bloglist baru beliau :)) Thnks abg Fendi :))


2 comments:

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3