Saturday, November 3, 2012



Hey Beeps :3

memalam sunyi cmnie buat ak borink larh! walau ada line tenet pown,,, klau asyik buat benda sama p0wn borink gak kan ! dah larh takder citer best kat TV ! Borink oh Borink , so ak p0wn nk melalut di blog :3

tdi ak buka utube,, tngk video baru ! wooh!! SNSD keluar lgu baru - Flower Power ! makin comel-ii unnie-ii ak tue (unnie maksudnyer kakak dlm bhase Korea ) pstue,, ak tngk citer Aku Terima Nikahnya dan kuar di Utube ! woohh!! terus download ! ak mmg dah lama tnggu cter tue ! nmpak best jer ! tpi citer sdeyh larh ciket,, biler last-ii sbb Johan tue dan tak ingt bini dye yg nmer Arlisa tue sbb dye eksiden ! kesian Arlisa tue ! seb baik last ending dye hepi :)) tngk larh citer nie ! mmg kompom best !



ak jugak dah bukak mukabuku ! benda tue ak kena check tiap-ii ari ,, sbb 6ti bler notis full ak jdi mls nk bukak! tdi my Penpal - Sharmine Oliveros from Philipes dye ader PM ak ! wah! gler pnyer lama ak tak chatting-ii ngn dye ! bler dngn dye bley larh ak improve ciket bahasa inggeris ak ! sbb dye mner nk faham Bahasa Melayu ! tpi mmg best chatting-ii ngn dye ! sbb dye p0wn sama umur ngn ak n juga mg'hadaPi EXAM besar pder taun nie ! dye PM bgtau yg dye dpt jumpa ALBIE CASINO secara live ! that hot guys dtg jumpa dye dkt rumah ! OMG >.< bler tngk pic-ii dye mmg buat ak jeles nk mampus ! hensem gler dowh !

kowrnk nie kenal ke ngn Mamat Hot Stuff tue :)) alarh! sesape yg ader tngk TELENOVELA Mara Clara msty kenal kan ! alarh yg nmer Christian yg hensem nk mampos tue ! kekasih hati Mara tue :))

This is Albie !

alahai ! ak lupa nk kasi pendrive dekat Dayah nk suruh masukkan gambar-ii lawatan aritue,, so trpksa tngguhkan dlue nk post entry psal lawatan/hangout di KB Mall aritue !

esop pulak last lawatn iatu kami akn ke PCB ! mngkin biase jer klau g PCB tpi klau g ngn kengkawan,, prkara yg biase tue juga boleyh jdi Ohsem !

ok larh! ckup membebel ,, rser dah puas ati :))

bubbye uollls :3

p/s : ulang tngk citer CUTI-CUTI CINTA ! lakonan Farid Kamil ngn Nora Danish ! susah nk lupa lakonan best diorank !




No comments:

Post a Comment

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3