Wednesday, November 14, 2012

Pacat oh Pacat !




 
 kowrank kenal tak haiwan apa tue !

tue larh pacat !

arinie ak nk stori tntg si pacat vampire nieyh !

pacat nie sama jer larh ngn spesiss nyamuk,, tpi mmg terbukti kita lgi takut ngn pacat dri nyamuk ! tpi rsernyer budak lelaki tak takut kowt ! tpi ak takut,, dan 99% prmpuan kat dunia nie msty takut ngn pacat kan ? 

tdi,, mser ak n famili solat Magrib berjemaah,, bru jer nk brwirid ciket ,, tetiba jer adik lelaki ak nmpk benda warna hitam besar ,, mcm gmbr yg kat ats tue,, yg lain cuma,, bntuk pacat tue sedikit bulat,, mungkin dah kenyang hisap darah kowt !

papa n ibu ak p0wn ckp sambil ketawa,, darah saper larh yg pacat tue hisap,, ak yg mmg takut gler ngn pacat nie terus check dekat kaki,, takut larh ! nasib baik takde ! pheww ! tngh cri darah saper yg dihisap,, tetiba adik ak nmpk drah kat kaki papa ak ! sah lgi terbukti,, santapan makan malam si pacat bedebah tue ialah darah papa ak ! haha ! 

mmg besar dowh lubang yg si pacat tue tebuk,, patut larh bulat semacam jer ! eee ! takutnyer ak ngn pacat tue ! 

ak tak prnah agyh kena love bite ngn si pacat tuee,, kalau ngn nyamuk puas dah ! 

hew,hew ! okeyh,, done berstori here :))

p/s : lama ak dorp update blog n post entry,, sbb ak dah taksub ngn utube dan Korean Drama.. lgp0wn takde citer menarik nk dikongsi,, nnti ader cter menarik lgi ak post kea :))

HEPPI   DEPAVAALI :))

5 comments:

  1. pacat takpe lagi jagan lintah je :/

    ReplyDelete
  2. Nana : geli larh ! lembik jer !

    Din : lintah lgi bahaya eyh ??

    ReplyDelete
  3. dlu geli geleman , tapi semenjak aktif join camping , dah tak dah , hehehe ~

    ReplyDelete
  4. dah lama tak kene gigit..hihi

    nway,
    salam maal hijrah juga ;D

    semoga membawa kita semua ke arah kebahagiaan dan kebaikan.amin

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3