Tuesday, November 6, 2012

eyh, awk pelik larh !



hahahahaha! lps dpt stue msej tue,, prkara yg ak boleyh buat hnyer ketawa dan ketawa !

                                              
haha! pecah perut :3

kowrnk bcer msty tak rser nk ketawa,, tpi klau kowrnk tau cerita sebenar msty rser mnympah jer !

Salam. Hi Sha, ingt kita lg kow ? kita tau lar dio tu rmai saeng doh lonie ! kita nak saengg lar nge dio ugok ! esop ari jadi kita ! toksey v hadiah koe ?? kita owez ingt koe dio tu !

:DDD

msej tue sebenarnyer dri my ex-friend ! dye LELAKI ! lelaki yg ak paling mnympah ! dri ak drjah 1 asyik nk cri salah ak jer !

actually, sejak dri dulu lg ak sowrnk yg suka sngt bersahabat dngn kaum lelaki ! ntah larh! rser mcm aktiviti atau prmainan budak lelaki mser dlue lbeyh menarik minat ak utk bermain ! dlue ak mner main ank patung barbie , teddy bear ape semua nie ! ak main polis sentri, ice water (eyh, skrg nie dah ader jam jenama ICE kan! *takder kena mngena >,< ) ak jugak selalu pnjat pokok buah- buahan ! *tak prlu trkejut kea ! haha! 

jdi ak mmg rmai kwn lelaki tpi trkecuali dye ! nmer dye adlh H ! H mmg seorg yg mnyakitkan hati ! dye tue hnyer sederhana tinggi dan hnyer sederhana jer wajahnyer,, tpi agak gud looking ! dye mmg perasan dan ak mnympah ngn dye ! dye suka ckp yg rmai gurls yg suka dye ! ceh ! kau perasan gler ! aritu ! dye ader ckp yg ak antr surat dkt dye *budak dlue-ii kan main hntr-ii surat jer ! dye ckp ak ltak dlm meja dye ! 

ak dpt tau tue,, biler ak dtg skolah pgi tue, then ak nmpk bezboy ak sumer ckp ! Sha, sejak biler nie ?? berkerut seribu dahi ak ! yer larh! apa yg 'sejak biler ' kan ?? then bru ak tahu yg JANTAN tak guna tue memfitnah ak! darah ak naik jer mnyirap atas kepala ! pgi-ii lg nk cri gaduh ngn owrnk dah JANTAN tue ! 

                                                
ak yg mmg nk muntah biler makan pagi ! tetiba jer rser lapar pgi tue! biasernyer tak rser lapar tpi pagi tue jer mnyirap darah ! rser nk makan org jer ! nk makan si HANTU RAYA tue larh! ader ke ckp ak hntr surat CINTA dkat dye ! ak bukan jenis perempuan mcm tue larh! mcm org giler jer JANTAN tue !  ak p0wn prgi dkt tmpt dye dkt belakang sekali ! n aper yg best ! tdi ketua kelas ak ckp Cikgu tak datang ! wah ! mcm nk bg chance kat ak utk mngamuk jer ! 

ak p0wn jumpa dye ! sumer budak kelas ak tngk jer ak jalan prgi kat jantan tak guna tue ! ak p0wn ckp kat dye :: kau sakit ke ? yg kau gler ckp ak hantr surat dkat kau tue knape ? ak tak lapar larh nk BERCINTA dngn jantan gler mcm kau !  tunjuk bukti larh kalau nk tuduh org p0wn ! Jntan gler tak sedar diri ! :: 

jantan tue tak trkata aper ! sjak tue ader jer benda yg dye nk cri gaduh ngn ak ! mcm tak puas ati larh ! tue! mmg kami musuh ! satu kelas kami tahu yg kami berdua adlh MUSUH ! tue yg pelik ngn msej yg mg'gelikan hati yg HAntu Raya tue hntr,, ntah dri mner ambik nombor ak ntH ! 

cuba fikir ! musuh sndiri hntr msej mcm tue ! nak jdi kwn baik ?? ceh ! mser 5 tahun ak skolah, sekelas ngn dye tue bukan nyer nk dtg minta maaf p0wn ! 

okeyh ! thnks kepada yg mmbcer bebelan ak !

:)) love ya !

bubbye :3

p/s : esop nk duduk rumah nenek ! toksey g skoloh ! 

2 comments:

  1. Tak baik berdendam Dik...
    Maybe betul dia nak kawan balik dengan Adik...
    Or Maybe dia ada hati dengan Adik bah tu? :-)

    ReplyDelete
  2. haha ! dye mmg dah ckp yg dye nk MUSUH smpai biler -ii dlue ! tue yg nk ketawa biler dye text mcm tue !

    ReplyDelete

^^ Taknak tinggal komen ker comel-ii dan kiut-ii semua :3